5 Haziran 2023

Leyleklerin Uçuşu Jean-Christophe Grange Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 29,25 TL
Yazarı: Jean-Christophe Grange
Çevirmen: Ali Cevat Akkoyunlu

Leyleklerin Uçuşu indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Jean-Christophe Grange olan ve Doğan Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Leyleklerin Uçuşu eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Leyleklerin Uçuşu ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Leyleklerin Uçuşu TIKLA PDF İNDİR !

Leyleklerin Uçuşu Yazarı Kimdir ?

Leyleklerin Uçuşu yazarı Jean-Christophe Grange 'dır. Jean-Christophe Grange yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Polisiye türündedir.

Leyleklerin Uçuşu PDF indir oku

Leyleklerin Uçuşu indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Doğan Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Leyleklerin Uçuşu TIKLA PDF İNDİR !

Leyleklerin Uçuşu TIKLA PDF İNDİR !
Göçmen kuşlardır Leylekler. Her bahar Avrupa'ya gelir, yaz sonunda tekrar Afrikaya doğru yola çıkarlar. Ama bu yıl geri dönmeyecekler... Louis Antioche'un kayıp leyleklerin sırrını çözmek için çıktığı yolculuk kısa sürede kabusa dönüşür. Parçalanmış cesetler, nereden çıktığı belli olmayan katiller... Arayışı onu, Bulgaristan'daki Çingene mahallelerinden işgal altındaki toprakların güneşte kavrulan kibutzlarına, Orta Afrika Cumhuriyeti'nin balta girmemiş ormanlarından Kalküta'nın arka sokaklarına kadar götürecektir. Hatta cehenneme kadar...

Sınır tanımayan bir hayal gücü, kusursuz, bir kurgu tüyler ürpertici şiddet sahneleri, nefes nefese bir gerilim: Jean-Christophe Grange'yi bu tarzın zirvesine çıkaran, "Kızıl Nehirler"i dünya çapında bir başarıya ulaştıran bu nitelikler, "Leyleklerin Uçuşu"nda da var.

Korkutucu bir yolculuk, şaşırtıcı bir kitap!


İnce Kapak:

Sayfa Sayısı: 360

Baskı Yılı: 2005


e-Kitap:

Sayfa Sayısı: 362

Baskı Yılı: 2002


Dili: Türkçe
Yayınevi: Doğan Kitap Leyleklerin Uçuşu TIKLA PDF İNDİR !

03.05.2020

Enteresan

Hikaye olgusu ve konu işleyişi bakımından yazarın diğer kitaplarına nazaran daha farklı bir kitap, başarılı.


30.10.2019

Çok güzel

Grange nın diğer kitapları gibi muhteşem...Kitabın nasıl bittiğini anlamayacaksınız bile.


19.05.2019

Grange'in en iyi kitaplarından

Türkiye dahil dünyanın bir çok ülkesinde geçtiği için öğretici bilgiler de içeriyor. Macera, cinayet, soygun her şey var. Kesinlikle okunmalı.

Leyleklerin Uçuşu TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Polisiye
Etiketler; Edebiyat, Roman, Polisiye, Leyleklerin Uçuşu, Jean-Christophe Grange

Yorum Gönder