22 Haziran 2023

Kutsal İnek David Duchovny Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 8,5 TL
Yazarı: David Duchovny
Çevirmen: Algan Sezgintüredi

Kutsal İnek indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı David Duchovny olan ve April Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Kutsal İnek eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kutsal İnek ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kutsal İnek TIKLA PDF İNDİR !

Kutsal İnek Yazarı Kimdir ?

Kutsal İnek yazarı David Duchovny 'dır. David Duchovny yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Kutsal İnek PDF indir oku

Kutsal İnek indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. April Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kutsal İnek TIKLA PDF İNDİR !

Kutsal İnek TIKLA PDF İNDİR !
Hindistan'dan Türkiye'ye, İsrail'den Filistin'e kıtalararası bir macera!

X-Files ve Californication'ın yıldızı David Duchovny'den katıla katıla okunacak lezzetli bir hiciv,
iyimser bir sistem eleştirisi, bir doğal hayat manifestosu.

Siz, ben, biz, yabandaki hayvanlar, dizinizin dibindeki hayvanlar, tabağınızdaki hayvanlar, yanınızda duran kişi... Hepimiz biriz. Hepimiz kutsalız.

Bütün inek anneleri gibi aniden ortadan kaybolan annesinin özlemiyle yanıp tutuşurken, insan ırkının himayesindeki ineklerinbaşına gelenleri öğrenen Elsie, bir gece çiftlikten kaçar. Hindistan Operasyonu dediği kaçış projesinin hedefi makûs talihine dur demek, feleğin tekerine çomak sokmaktır.
Bu özgürlükçü macerada Elsie'ye onunla aynı emelleri taşıyan bir domuz ve bir hindi yoldaşlık eder.

Güçlerini birleştiren hayvanlar ezber bozarak insanlığa nanik yapıyor!

"Hayvan Çiftliği'nden bu yana yazılmış en ilgi çekici hikâyelerden."
-Time Out-

"David Duchovny'nin cezbedici, cesur ve hazırcevap icadı Elsie Bovary, hiçbir okurun karşı koyamayacağı bir edebiyat festivalini garanti ediyor."
-Rafael Yglesias-
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 160

Baskı Yılı: 2015


Dili: Türkçe
Yayınevi: April Yayıncılık Kutsal İnek TIKLA PDF İNDİR !

22.07.2015

...

April yayıncılığın son dönemlerdeki kitap kapak tasarımlarına bayılıyorum. öncelikle bunun için april yayıncılığa teşekkürler.
enteresan kurguya sahip eğlencelik bir kitap. inek elsie nin gözünden anlatılan olaylarda gerçekten çok başarılı hicivler var. ancak tanıtım bülteninde ve kitabın içinde sürekli geçen hayvan çiftliği ile olan bağı bulabilmiş değilim.
sonuç olarak okuduğunuzdan hayatın anlamını çözebileceğiniz yada okumadığınızda mükemmel bir şaheser kaçıracağınız türden kitaplardan değil . sadece eğlencelik..

Kutsal İnek TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Kutsal İnek, David Duchovny

Yorum Gönder