21 Haziran 2023

Kış Bahçesi Güray Süngü Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 15,95 TL
Yazarı: Güray Süngü
Çevirmen: Güray Süngü

Kış Bahçesi indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Güray Süngü olan ve Ketebe yayınevinin yayınlamış olduğu, 256 sayfalık Kış Bahçesi eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kış Bahçesi ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kış Bahçesi TIKLA PDF İNDİR !

Kış Bahçesi Yazarı Kimdir ?

Kış Bahçesi yazarı Güray Süngü 'dır. Güray Süngü yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Kış Bahçesi PDF indir oku

Kış Bahçesi indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Ketebe yayınevi tarafından yayınlanan, 256 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kış Bahçesi TIKLA PDF İNDİR !

Kış Bahçesi TIKLA PDF İNDİR !

Birbirine dokunmadan yaşanan hayatları anlatıyor Kış Bahçesi. Hikâyenin dışarıda değil içeride olduğunu anlatıyor. Geçmişin geçmek bilmediğini, buna rağmen asıl yükün geçmişte değil gelecekte olduğunu anlatıyor. İstanbul'un yoksul sokakları, sur içinde yaşanamayan hayatlar, masumiyete dönme arzusu, ölümsüz olma arzusu, huzurla ölme arzusu birbirine karışıyor. Bir kutuya saklanmış ömürler ateşe veriliyor, yeni bir sayfanın üzerinde hayat daha büyük ve daha sert bir yıkım için yeniden başlıyor.

(Tanıtım Bülteninden)

Kış Bahçesi TIKLA PDF İNDİR !Kış Bahçesi TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Kış Bahçesi, Güray Süngü

Yorum Gönder