18 Haziran 2023

Kötü Çocuk 3 Büşra Küçük Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 27,0 TL
Yazarı: Büşra Küçük
Çevirmen: Nilüfer Savaşer Nişli

Kötü Çocuk 3 indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Büşra Küçük olan ve Ephesus Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Kötü Çocuk 3 eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kötü Çocuk 3 ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kötü Çocuk 3 TIKLA PDF İNDİR !

Kötü Çocuk 3 Yazarı Kimdir ?

Kötü Çocuk 3 yazarı Büşra Küçük 'dır. Büşra Küçük yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Kötü Çocuk 3 PDF indir oku

Kötü Çocuk 3 indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Ephesus Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kötü Çocuk 3 TIKLA PDF İNDİR !

Kötü Çocuk 3 TIKLA PDF İNDİR !
Siyahın İçindeki Beyaz Noktanın Acı Hikâyesi…

Yeni arkadaşlıklar, farklı yakınlaşmalar, dengelerin değiştiği bir yaz tatili… Atahan Koleji'nin son sınıf öğrencileri, hayatlarının sınavına hazırlanırken, ailelerinin çizdiği gelecek planına uymakla, kendi kimliklerini bulmak arasında kalırlar.

Kayla ise, yoğun ders programının yanı sıra on sekizinci yaşına girecek olmanın gerginliğini yaşamaktadır. Meriç'le ilişkileri belli bir düzene girmiş olsa da, aniden ortaya çıkan çocukluk arkadaşı, Kayla'nın kendisini güvensiz hissetmesine sebep olur. Giderek içine gömüldüğü karanlığın bir gün onu terk edeceğine inanmaya başlayan Kayla, tüm yaşamını değiştirecek bir karar vermek üzeredir.

Ailelerine benzemek istemeyen ama daha fazlasını da hak etmediklerini düşünen iki genç, hata yapmadan ilerleyebilir mi? Meriç ve Kayla'nın birbirlerini bulma hikâyesi daha yeni başlıyor… Acı, daha önce hiç bu kadar tanıdık gelmemişti. "Sen kaybolmuş her ruhun umudusun."
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 448

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Ephesus Yayınları Kötü Çocuk 3 TIKLA PDF İNDİR !

04.05.2016

meriçç

meriçi çok seviyorum


04.05.2016

süper

hayatımda böyle güzel bi kitap okumadım resmen gözlerim doldu

Kötü Çocuk 3 TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Kötü Çocuk 3, Büşra Küçük

Yorum Gönder