5 Haziran 2023

Karanlık Orman Cixin Liu Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 32,45 TL
Yazarı: Cixin Liu
Çevirmen: Zeynep Özmeral

Karanlık Orman indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Cixin Liu olan ve İthaki Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Karanlık Orman eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Karanlık Orman ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Karanlık Orman TIKLA PDF İNDİR !

Karanlık Orman Yazarı Kimdir ?

Karanlık Orman yazarı Cixin Liu 'dır. Cixin Liu yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Bilim Kurgu türündedir.

Karanlık Orman PDF indir oku

Karanlık Orman indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İthaki Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Karanlık Orman TIKLA PDF İNDİR !

Karanlık Orman TIKLA PDF İNDİR !

Üç Cisim Problemi'nin devam kitabı Karanlık Orman ile Dünya'yı bekleyen tehlike giderek yaklaşıyor.

Dört asır sonra Dünya'yı işgal edecek olan Üç Cisimliler'e karşı hazırlıklar tüm hızıyla sürmektedir. Gezegene yolladıkları sophonlarla teknolojinin ilerlemesini engellemeye çalışan bu gelişmiş uygarlığa ve Dünya'da onlarla iletişim halinde olan Üç Cisim Örgütü'ne karşı insanlar son umut olarak Wallfacer Projesi'ni başlatırlar.

İnsanlar, uzak bir galaksiden giderek yaklaşan kıyametlerinden kurtulabilecekler midir?

"Karanlık Orman'da yepyeni ve akıl almaz fikirlerle karşılaşacaksınız." –David Brin

(Tanıtım Bülteninden)

Karanlık Orman TIKLA PDF İNDİR !

18.10.2020

Harika seri

Harika başlayan bir üçlemenin harika devamı!


31.08.2020

Kitap güzel, baskı rezalet

Kitap çok güzel bir kitap, bir noktadan sonra elinizden bırakamıyorsunuz. Fakat baştan sonra yazım hataları, devrik cümleler, anlamsız ve yarım kalmış cümlelerle dolu. Hadi çevirmen Türkçe bilmiyor, de, ki yazmasını bilmiyor, kelimelerin yazımlarını bilmiyor, bu kitabı basmadan önce editör de mi incelemedi? İlkokulu başarıyla bitirmiş bir insanın böyle hatalar yapması imkansız, daha bağlaç olan "de" ile ek olan "-de"yi ayıramayan bir insanın bir kitap çevirmiş olması ise inanılmaz!


10.07.2020

İmla Hataları Had Safhada

İthaki yine harika bir kitabı mahvetmiş, inanılmaz derecede imla hatası mevcut, özellikle son sayfalarda. İlkokul 3 öğrencisi yapmaz böyle hatalar.

Karanlık Orman TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Bilim Kurgu
Etiketler; Edebiyat, Roman, Bilim Kurgu, Karanlık Orman, Cixin Liu

Yorum Gönder