16 Haziran 2023

Kara Yazım Aslı Genç Gürışık Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 16,5 TL
Yazarı: Aslı Genç Gürışık
Çevirmen: Aslı Genç Gürışık

Kara Yazım indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Aslı Genç Gürışık olan ve Parola Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Kara Yazım eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kara Yazım ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kara Yazım TIKLA PDF İNDİR !

Kara Yazım Yazarı Kimdir ?

Kara Yazım yazarı Aslı Genç Gürışık 'dır. Aslı Genç Gürışık yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Kara Yazım PDF indir oku

Kara Yazım indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Parola Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kara Yazım TIKLA PDF İNDİR !

Kara Yazım TIKLA PDF İNDİR !

"Ben, bana yasak olana dokundum. Bununla da yetinmeyip, cennetten çaldığım meleği kendi cehennemime atarak günahkâr oldum."

Kadın, adamın siyah gözlerindeki karanlığa hapsolmamak için ne kadar dirense de aşk haindi. Ve bu duygu öyle güçlüydü ki, sinsice onu ele geçirip, ruhunu işgal ettiğinde efsunlanan kalbiyle tuzaklarla dolu bir hayata "evet" dedi. Adam için kadın, buz tutmuş yalnızlığına konan küçücük bir serçeydi. Önce kanatlarını kırdı acımadan, sonra kalbini çıkartıp avuçlarına aldı. Ama adamın hesaba katmadığı bir şey vardı. Ona sığınan küçük serçenin kalbi, kendi yarattığı cehenneminden daha sıcaktı.

Geçmiş ve gelecek arasında sıkışıp kalmış, yeminleri bozduran bir aşk hikayesi…

(Tanıtım Bülteninden)

Kara Yazım TIKLA PDF İNDİR !Kara Yazım TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Kara Yazım, Aslı Genç Gürışık

Yorum Gönder