22 Haziran 2023

Kara Sinek Ulaş Işıklar Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 15,0 TL
Yazarı: Ulaş Işıklar
Çevirmen: Ulaş Işıklar

Kara Sinek indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Ulaş Işıklar olan ve Klaros Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, 150 sayfalık Kara Sinek eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kara Sinek ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kara Sinek TIKLA PDF İNDİR !

Kara Sinek Yazarı Kimdir ?

Kara Sinek yazarı Ulaş Işıklar 'dır. Ulaş Işıklar yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Kara Sinek PDF indir oku

Kara Sinek indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Klaros Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, 150 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kara Sinek TIKLA PDF İNDİR !

Kara Sinek TIKLA PDF İNDİR !

Bataklığın sivrisineklerin amansız yönetiminde olduğu günleri hatırlıyorsunuz. Dinsiz kraliçelerinin kanımızla beslendiği, hepimizi kölesi yaptığı o kara günler artık çok geride kaldı. Ama bunu biz kendimiz yapamazdık. Bize bir yol göstericigerekliydi ve o sesimizi duydu. O, sineklerin tanrısı! Gazabını sivrisineklerin üzerine saldı. Bu bataklık onların sonu, bizimbaşlangıcımız oldu.

(Tanıtım Bülteninden)

Kara Sinek TIKLA PDF İNDİR !Kara Sinek TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Kara Sinek, Ulaş Işıklar

Yorum Gönder