24 Haziran 2023

Kaçınılmaz - Öngörü Serisi 1. Kitap Amy A. Bartol Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 20,35 TL
Yazarı: Amy A. Bartol
Çevirmen: Şükrü Karakoç

Kaçınılmaz - Öngörü Serisi 1. Kitap indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Amy A. Bartol olan ve Yabancı yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Kaçınılmaz - Öngörü Serisi 1. Kitap eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kaçınılmaz - Öngörü Serisi 1. Kitap ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kaçınılmaz - Öngörü Serisi 1. Kitap TIKLA PDF İNDİR !

Kaçınılmaz - Öngörü Serisi 1. Kitap Yazarı Kimdir ?

Kaçınılmaz - Öngörü Serisi 1. Kitap yazarı Amy A. Bartol 'dır. Amy A. Bartol yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Kaçınılmaz - Öngörü Serisi 1. Kitap PDF indir oku

Kaçınılmaz - Öngörü Serisi 1. Kitap indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Yabancı yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kaçınılmaz - Öngörü Serisi 1. Kitap TIKLA PDF İNDİR !

Kaçınılmaz - Öngörü Serisi 1. Kitap TIKLA PDF İNDİR !
Evie Claremont üniversiteye başladığında, gördüğü kâbusların biteceğini ummuştu. Ama bitmemişlerdi... En garip durumlarda bile mantıklı bir açıklama bulmaya çalışan Evie'nin hayatında, ikinci sınıf öğrencisi Reed Wellington'la tanıştıktan sonra akla mantığa sığmayacak şeyler olmaya başlamıştı. Reed'e karşı hissettiği anlamsız çekim de işleri iyice karıştırıyordu. Çünkü Reed, Evie'ye hayatta başına gelip gelebilecek en korkunç şeymiş gibi davranıyordu. Yine de ne zaman ihtiyacı olsa, hayatını kurtarmak için Reed oradaydı…

Reed'in sakladığı sır neydi? Evie'nin şüpheleri doğru muydu? Peki, rüyalarında gördüğü o karanlık gelecek kaçınılmaz mıydı?
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 432

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Yabancı Kaçınılmaz - Öngörü Serisi 1. Kitap TIKLA PDF İNDİR !Kaçınılmaz - Öngörü Serisi 1. Kitap TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Kaçınılmaz - Öngörü Serisi 1. Kitap, Amy A. Bartol

Yorum Gönder