5 Haziran 2023

İşte İnsan Michael Moorcock Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 10,45 TL
Yazarı: Michael Moorcock
Çevirmen: Michael Moorcock

İşte İnsan indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Michael Moorcock olan ve İthaki Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık İşte İnsan eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. İşte İnsan ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
İşte İnsan TIKLA PDF İNDİR !

İşte İnsan Yazarı Kimdir ?

İşte İnsan yazarı Michael Moorcock 'dır. Michael Moorcock yazdığı bu eserle Nebula Ödülü almıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Bilim Kurgu türündedir.

İşte İnsan PDF indir oku

İşte İnsan indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İthaki Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
İşte İnsan TIKLA PDF İNDİR !

İşte İnsan TIKLA PDF İNDİR !

"Wells'in hiçbir zaman hayal edemeyeceği Zaman Makinesi'nin ta kendisi." –Brian Aldiss

Nebula En İyi Kısa Roman Ödülü

"KORKU OLMADAN DİN HAYATTA KALAMAZ."

Tolkien sonrası fantastik edebiyatın öncü ve en önemli yazarlarından olan Michael Moorcock yalnızca yarattığı efsanevi karakteri Elric'le değil, Yeni Dalga akımının yükselmesine sebep olan editörlüğüyle de türün kaderini doğrudan etkilemiş ender yazarlardan. Moorcock'ın kendi sınırlarını bile zorlayıp tabuları yerle bir ettiği bilimkurgu kitabı İşte İnsan ise Jungcu psikoloji temel alınarak yazılmış en cüretkâr zaman yolculuğu romanlarından biri.

Kafası sorularla dolu, problemli bir genç olan Karl Glogauer, İsa Peygamber'in son aylarına tanıklık etmek için zaman makinesiyle 1970 yılından M.S. 29 yılına yolculuk eder. Kutsal Topraklar'da Vaftizci Yahya ile karşılaşan Glogauer, bu mucizelerle dolu bölgede Nasıra'ya ulaşmak ve İsa'yı bulmak için yola çıkar.

İsa'yı bulduğunda ise hikâye oldukça çetrefilli bir hal alır zira bu tarihi figür, Nasıra'da bir marangoz dükkânının gölgelerinde saklanan ve değil peygamber olmak, hayatta kalmak için bile başkalarına ihtiyaç duyan bir insandır. Gelecekte vuku bulmuş geçmişinin peşini bırakmayan hayaletleriyle, insanlık tarihinin olması gerektiği gibi yaşanmasını sağlamak için harekete geçen Glogauer, hem yolculuğun sonuna hem de sorularının yanıtlarına adım adım yaklaşır.

Tarih değişmesin diye tarihe müdahale etmenin bedeli nedir? Fikir mi gerçekliğin sebebidir yoksa gerçeklik mi fikrin?

İşte İnsan, yanlış sorulara verilen doğru bir cevap.

(Tanıtım Bülteninden)

Yayıma Hazırlayan :Ömer Ezer

Düzelti :Alican Saygı Ortanca

Kapak Tasarım : Hamdi Akçay

İşte İnsan TIKLA PDF İNDİR !

12.09.2020

Harika bir eleştiri abidesi

Gerek anlatım ,gerek değinmek istediği noktalar olsun benzersiz.


18.04.2020

Harika bir kitap

Gerek metaforlar gerek ana karakterimizin yaşanmışlıkları ile din kavramını çok güzel ele alan bir kitap. Müstehcen yerlerin bulunmasına karşılık gelen yorumlar din baskısını zaten özetliyor. Böyle bölümler kitapların olmazsa olmazıdır. Ayrıca kitap, özellikle sonu ile beni çok etkiledi. Kesinlikle okumanız gerekiyor. Keşke kitabı unutup en baştan tekrar okuyup aynı hazzı yaşasam.


22.12.2019

Yaratıcı

Bir insanın dinleri böyle çarpıcı bir biçimde eleştirebileceğini düşünemezdim. Ana karakterimizin kendi içinde verdiği mücadelenin çok güzel yansıtılmış. Ayrıca hem karakterin anıları, hem de gittiği zamanda yaşadıkları anlatılırken bazı detayların çekinmeden verilmesi daha gerçekçi bir etki bırakmanın yanında karakterin sadece bir insan olduğunu anlamamızı sağlıyor.Kitabın konusu bir hayli yaratıcı ve ilginç. Fakat ne kadar bilim kurgu dese de daha çok eski Arap yarımadasındaki yaşantı ve karakterimizin oraya alışma süreci ön planda. Bilim kurgu tarafı ile ilgili büyük bir beklentiyle okumayacaksanız tavsiye ederim.

İşte İnsan TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Bilim Kurgu
Etiketler; Edebiyat, Roman, Bilim Kurgu, İşte İnsan, Michael Moorcock

Yorum Gönder