22 Haziran 2023

Hiçlikte İhtimal Var Pelin Kıvrak Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 12,0 TL
Yazarı: Pelin Kıvrak
Çevirmen: Pelin Kıvrak

Hiçlikte İhtimal Var indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Pelin Kıvrak olan ve Varlık Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Hiçlikte İhtimal Var eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Hiçlikte İhtimal Var ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Hiçlikte İhtimal Var TIKLA PDF İNDİR !

Hiçlikte İhtimal Var Yazarı Kimdir ?

Hiçlikte İhtimal Var yazarı Pelin Kıvrak 'dır. Pelin Kıvrak yazdığı bu eserle Yaşar Nabi Öykü Ödülü almıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Öykü türündedir.

Hiçlikte İhtimal Var PDF indir oku

Hiçlikte İhtimal Var indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Varlık Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Hiçlikte İhtimal Var TIKLA PDF İNDİR !

Hiçlikte İhtimal Var TIKLA PDF İNDİR !

2017 Yaşar Nabi Nayır Öykü Ödülü'ne değer görülen Pelin Kıvrak,"Dünyada kale­me gelmeyecek hikâye yoktur, cesaret­siz yazar vardır sadece," diyor ve ilk kitabı Hiçlikte İhtimal Var ile "tari­hin kazanına atılıp genellemelerle birlikte kaynamaya mahkûm olan hikâyeleri kurtarmak için" çetin bir yolculuğa çıkıyor. Yoksulluk, çaresizlik, ızdırap, pişmanlık, yalnızlık gibi temalara yaklaşımımızı değiştirebilecek varoluşsal durumları, karşılaşmaları, ilişkileri anlatıyor. Ruhsal karmaşaları, endişeleri ve heyecanları kısa ve etkili betim­lemelerle sağlam kurgular içinde sunuyor.

(Tanıtım Bülteninden)

Hiçlikte İhtimal Var TIKLA PDF İNDİR !Hiçlikte İhtimal Var TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Öykü
Etiketler; Edebiyat, Türk Öykü, Hiçlikte İhtimal Var, Pelin Kıvrak

Yorum Gönder