19 Haziran 2023

Güz Alacakaranlığı Ejderhaları 1. K Şükrü Karakoç Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 23,1 TL
Yazarı: Şükrü Karakoç
Çevirmen: Şükrü Karakoç

Güz Alacakaranlığı Ejderhaları 1. K indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Şükrü Karakoç olan ve İthaki Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Güz Alacakaranlığı Ejderhaları 1. K eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Güz Alacakaranlığı Ejderhaları 1. K ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Güz Alacakaranlığı Ejderhaları 1. K TIKLA PDF İNDİR !

Güz Alacakaranlığı Ejderhaları 1. K Yazarı Kimdir ?

Güz Alacakaranlığı Ejderhaları 1. K yazarı Şükrü Karakoç 'dır. Şükrü Karakoç yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Fantastik türündedir.

Güz Alacakaranlığı Ejderhaları 1. K PDF indir oku

Güz Alacakaranlığı Ejderhaları 1. K indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İthaki Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Güz Alacakaranlığı Ejderhaları 1. K TIKLA PDF İNDİR !

Güz Alacakaranlığı Ejderhaları 1. K TIKLA PDF İNDİR !
New York Times çoksatanı, fantastik edebiyatın başucu eserlerinden bu kitap, efsanevi bir maceranın kapılarını aralıyor.

Eski dostlar, ayrı yollara gitmişlerdi. Şimdi, birbirlerinden saklı sırlarına rağmen yeniden bir aradalar. Savaş dedikodularıyla gölgelenmiş bir dünyadan söz ediyorlardı. Tuhaf yaratıkların, mitik varlıkların, efsanevi yaratıkların hikâyelerinden söz ediyorlardı. Sırlarından bahsetmiyorlardı. Ta ki bir gün karşılaştıkları, büyülü kristal asa taşıyan, kederli ve güzel bir kadın onları gölgelerin derinliklerine götürüp hayatlarını sonsuza kadar değiştirerek dünyanın kaderini şekillendirene kadar. Kimse kahraman olmalarını beklemiyordu. En çok da, kendileri.

"Kenderlerin, küçük şeyleri başarabilmek için küçük yaratıldıklarını söylerdi. 'Eğer dünyadaki büyük şeylere yakından bakacak olursan,' demişti, 'bunların bir araya gelmiş ufak şeylerden oluştuğunu görürsün.' O aşağıdaki koca ejderha, kan damlalarından başka bir şey değildir belki de. Ve bütün farkı yaratan da küçük değişikliklerdir." Ejderha Mızrağı dünyasına hoş geldiniz.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 496

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: İthaki Yayınları Güz Alacakaranlığı Ejderhaları 1. K TIKLA PDF İNDİR !Güz Alacakaranlığı Ejderhaları 1. K TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Fantastik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Fantastik, Güz Alacakaranlığı Ejderhaları 1. K, Şükrü Karakoç

Yorum Gönder