21 Haziran 2023

Gün Ortasında Karanlık Arthur Koestler Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 22,1 TL
Yazarı: Arthur Koestler
Çevirmen: Pınar Kür

Gün Ortasında Karanlık indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Arthur Koestler olan ve İletişim Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Gün Ortasında Karanlık eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Gün Ortasında Karanlık ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Gün Ortasında Karanlık TIKLA PDF İNDİR !

Gün Ortasında Karanlık Yazarı Kimdir ?

Gün Ortasında Karanlık yazarı Arthur Koestler 'dır. Arthur Koestler yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Gün Ortasında Karanlık PDF indir oku

Gün Ortasında Karanlık indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İletişim Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Gün Ortasında Karanlık TIKLA PDF İNDİR !

Gün Ortasında Karanlık TIKLA PDF İNDİR !
Gün Ortasında Karanlık, romancılıkta özel bir tür olan hapishane romanlarının kuşkusuz en başarılı örneklerinden biri. Arthur Koestler kitabında, kahramanı Rubashov aracılığıyla iktidar - yetki ilişkisini sorgularken, öznel "iyi" aynı zamanda nesnel "iyi" de olabilir mi ve kişi insanlık adına insan'a kendi öznel "iyi"sini dayatabilir mi sorularına cevap arıyor. Kendi yaşam öyküsü de en az eserleri kadar ilginç olan ünlü romancı, ustaca bir kurgunun içine yerleştirdiği mahkumları, hapishane hücrelerini, sorgu odalarını olabildiğince canlı bir dille anlatıyor. İspanya'da Ölüm Güncesi, Haçsız Haçlılar, Spartaküs gibi kitaplarıyla tanıdığımız Arthur Koestler, romanında okuru kahramanla duygu birliği kurarak atılacağı bir iç hesaplaşma macerasına davet ediyor.



Sayfa Sayısı: 253

Baskı Yılı: 2014


Dili: Türkçe
Yayınevi: İletişim Yayıncılık Gün Ortasında Karanlık TIKLA PDF İNDİR !

12.09.2006

Eleştirel Bir Roman

Arthur Koestler kendi yaşadıklarının da etkisi ile bir sistem eleştirisi yapıyor. Rubaşov isimli roman kahramanı devrim öncesi ve sonrası hem bir fikir adamı hem de eylem adamı olarak önemli hizmetlerde bulunmuş, önemli mevkiler ve saygınlık kazanmıştır. Ama sistem oturup çarklar dönmeye başladıktan sonra devlet mekanizması öğütme işlemine önce mimarlarından başlayacaktır. Hapishanede geçen günler Rubaşov´un hem çevresindekilerle hem de kendisiyle hesaplaşmasına vesile olacaktır.

Gün Ortasında Karanlık TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Gün Ortasında Karanlık, Arthur Koestler

Yorum Gönder