22 Haziran 2023

Gerisayım Kenti Ben H. Winters Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 16,5 TL
Yazarı: Ben H. Winters
Çevirmen: Ben H. Winters

Gerisayım Kenti indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Ben H. Winters olan ve İthaki Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, 264 sayfalık Gerisayım Kenti eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Gerisayım Kenti ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Gerisayım Kenti TIKLA PDF İNDİR !

Gerisayım Kenti Yazarı Kimdir ?

Gerisayım Kenti yazarı Ben H. Winters 'dır. Ben H. Winters yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Bilim Kurgu türündedir.

Gerisayım Kenti PDF indir oku

Gerisayım Kenti indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İthaki Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, 264 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Gerisayım Kenti TIKLA PDF İNDİR !

Gerisayım Kenti TIKLA PDF İNDİR !

Kıyamet Polisi üçlemesi, serinin ikinci kitabı Gerisayım Kenti'yle devam ediyor.

"Her Seçim Bir Vazgeçiştir, Her Adımınızla Arkanızda Binlerce Ölü Muhtemel Evren Bırakırsınız."

Kıyamete yetmiş yedi gün kaldı. Uzaydaki küçük mavi noktaya, yeryüzüne, dünyamıza, 2011GV1 isimli bir asteroit çarpacak, yaşam sona erecek. Dedektif Hank Palace ise işsiz artık, cinayetleri, gizemleri çözdüğü günler geride kaldı. Ta ki geçmişinden bir dostu, kayıp kocasını bulması için rica edene kadar.

Brett Cavatone arkasında hiçbir iz bırakmadan kayboldu ama eşi Martha kocasının asla böyle bir şey yapmayacağına emin. Her şey bitene dek birlikte olacaklarına söz vermişler ve Brett sözünden dönecek bir adam değil, herkes böyle diyor.

Hank Palace bu soruşturmada karşısına çıkan ipuçlarını takip edip üniversite kampüsünden bozma bir Özgür Cumhuriyet'e gidecek ve ölümü ertelemeye çalışan mültecilerin bu kıyamet günlerinde de karşılaştıkları merhametsizliğe şahit olacak. Palace'ın parçalanan bir toplumda, sözünden asla dönmeyecek bir adamı bulup eşine geri getirmesi lazım. Ama bunu niye yapsın ki? Dünyadaki bu kısa vaktini niye böyle şeylerin peşinden koşmaya harcasın?

Kıyamet Polisi üçlemesinin Philip K. Dick ödüllü ikinci cildi Gerisayım Kenti kıyametin eşiğinde bambaşka bir gizem sunuyor ve Hank Palace bir kere daha "katil kim" sorusunun ötesiyle yüzleşiyor: Biz insanlar, birbirimize ne borçluyuz? Çöken bir medeniyette verdiğimiz sözlerin anlamı kalır mı? Neden sonumuzu bile bile yaşamaya devam ediyoruz?

"Müthiş bir hayal gücünün ürünü, üstelik gayet gerçekçi – yaklaşan kıyametin bu kitaptaki gibi bir şey olacağını düşünmek hiç de zor değil. Türleri harmanlamakta usta olan Winters yine karşımızda." –Booklist

"Winters, insanların en iyi dürtülerinin peşinden gitmeye çalışırken nasıl başkalarının en ilkel içgüdülerinin kurbanı olduklarını anlatmayı çok iyi başarıyor."

- Toronto Star -

"Palace her şeye rağmen sevilesi bir karakter olarak kalmayı başarıyor, tam kıyamete yakışacak bir kahraman."


- Publishers Weekly -

(Tanıtım Bülteninden)

Gerisayım Kenti TIKLA PDF İNDİR !Gerisayım Kenti TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Bilim Kurgu
Etiketler; Edebiyat, Roman, Bilim Kurgu, Gerisayım Kenti, Ben H. Winters

Yorum Gönder