21 Haziran 2023

Gece On İki Sancıları Ayşegül Bayar Kaya Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 14,0 TL
Yazarı: Ayşegül Bayar Kaya
Çevirmen: Ayşegül Bayar Kaya

Gece On İki Sancıları indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Ayşegül Bayar Kaya olan ve Öteki Yayınevi yayınevinin yayınlamış olduğu, 140 sayfalık Gece On İki Sancıları eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Gece On İki Sancıları ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Gece On İki Sancıları TIKLA PDF İNDİR !

Gece On İki Sancıları Yazarı Kimdir ?

Gece On İki Sancıları yazarı Ayşegül Bayar Kaya 'dır. Ayşegül Bayar Kaya yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Gece On İki Sancıları PDF indir oku

Gece On İki Sancıları indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Öteki Yayınevi yayınevi tarafından yayınlanan, 140 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Gece On İki Sancıları TIKLA PDF İNDİR !

Gece On İki Sancıları TIKLA PDF İNDİR !

"Şimdi uzaklarda bir yerlerde, arada yüzlerce, binlerce duvar bile olsa bir kemiğin kırılışını işitebiliyorum. Elektrik düğmelerine basıldığını, bir kapının kapandığını, bir sandalyenin devrildiğini, bir musluğun açıldığını, bir sabunun kayıp yere düştüğünü. Çığlıkları, küfürleri, her şeyi..."

(Tanıtım Bülteninden)

Gece On İki Sancıları TIKLA PDF İNDİR !Gece On İki Sancıları TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Gece On İki Sancıları, Ayşegül Bayar Kaya

Yorum Gönder