22 Haziran 2023

Fırtına Çocukları Nikolay Ostrovski Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 14,0 TL
Yazarı: Nikolay Ostrovski
Çevirmen: Serkan Gündoğdu

Fırtına Çocukları indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Nikolay Ostrovski olan ve Ceylan Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Fırtına Çocukları eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Fırtına Çocukları ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Fırtına Çocukları TIKLA PDF İNDİR !

Fırtına Çocukları Yazarı Kimdir ?

Fırtına Çocukları yazarı Nikolay Ostrovski 'dır. Nikolay Ostrovski yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Fırtına Çocukları PDF indir oku

Fırtına Çocukları indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Ceylan Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Fırtına Çocukları TIKLA PDF İNDİR !

Fırtına Çocukları TIKLA PDF İNDİR !
Sosyalizme, devrime gönül veren herkesin başucu kitaplarından biriydi Ve Çeliğe Su Verildi. Yazarı Nikolay Ostrovski ikinci romanında Sovyet Devrimi'nden sonra, Almanların işgalindeki Polonya'da Bolşevik örgütlenmeyi, işçilerin ayaklanmasını anlatıyor. Ostrovski tıpkı ilk romanındaki Pavel Korçagin gibi bu romanında da kendinden bir kahraman yaratıyor. Bu kez adı Vassilek. O da tıpkı yazarı gibi ihtilalci ve askerlerin burnunun dibinde Bolşeviklerin bildirilerini dağıtıyor. O da yazarının izinde Kızıl Ordu'ya katılmak için evini terk ediyor...
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 240

Baskı Yılı: 2015


Dili: Türkçe
Yayınevi: Ceylan Yayıncılık Fırtına Çocukları TIKLA PDF İNDİR !Fırtına Çocukları TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Fırtına Çocukları, Nikolay Ostrovski

Yorum Gönder