20 Haziran 2023

Ekim-Rus Devriminin Hikayesi China Mieville Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 29,4 TL
Yazarı: China Mieville
Çevirmen: Saim Özen

Ekim-Rus Devriminin Hikayesi indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı China Mieville olan ve Ayrıntı Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Ekim-Rus Devriminin Hikayesi eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Ekim-Rus Devriminin Hikayesi ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Ekim-Rus Devriminin Hikayesi TIKLA PDF İNDİR !

Ekim-Rus Devriminin Hikayesi Yazarı Kimdir ?

Ekim-Rus Devriminin Hikayesi yazarı China Mieville 'dır. China Mieville yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Öykü türündedir.

Ekim-Rus Devriminin Hikayesi PDF indir oku

Ekim-Rus Devriminin Hikayesi indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Ayrıntı Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Ekim-Rus Devriminin Hikayesi TIKLA PDF İNDİR !

Ekim-Rus Devriminin Hikayesi TIKLA PDF İNDİR !

Rusya'nın Rus olma halinde insanın başını sıkça döndüren bir şey vardır. Ülkenin tarihini özellikle Rus olmayanlarla ama bazen de Ruslarla tartıştığınızda, tartışma tekrar ve tekrar, romantikleştirilen bir temele, bazılarının indirgenemez varsaydığı bir anımsamaya, merkezindeki kara kutuyla, anlatılamaz olan o Rus maneviyatına sapar. Sadece emsalsiz şekilde üzücü değil, açıklamaların emsaliz şekilde idrak edilemez, kaçamak açıklamalar oluşu da cabasıdır: Çok acı çeken Rusya; Küçük Ana Rusya...

Rusya, Virginia Woolf'un Orlando'da ifade ettiği gibi, "günbatımlarının daha uzun, gün ağarmalarının daha ani olduğu ve cümlelerin, en iyi şekilde nasıl sonlandırılacağı hakkında duyulan şüphe yüzünden, yarım bırakıldığı bir yerdir."

Elinizdeki kitapta China Miéville, ideolojik mücadelelere uzak durarak, devrimci olayların baş döndürücü gerçekliğini keşfe çıkıyor. Bir rahibin ateist oğlundan, Rus devriminin edebi hikâyesi...

(Tanıtım Bülteninden)

Ekim-Rus Devriminin Hikayesi TIKLA PDF İNDİR !

06.02.2019

EKİM DEMEK YETERLİDİR İHTİLÂLİ ANLATMAK İÇİN

Ekim... Ekimmmm! Rusya'da ihtilâller senesinin, 1917'nin müthiş hikâyesidir Ekim! Nâtamam ihtilâlin geç kalmış 'nokta'sıdır Ekim! Emperyalist hedeflerine ulaşmak isteyen emperyalist devletlerle omuz omuza savaşmak zorunda kalan bir halkın, tabandan gelen derin ve bastırılamaz gür sesini en net ifadesidir Ekim! Okunulası bir metindir Ekim!

Ekim-Rus Devriminin Hikayesi TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Öykü
Etiketler; Edebiyat, Dünya Öykü, Ekim-Rus Devriminin Hikayesi, China Mieville

Yorum Gönder