6 Haziran 2023

Dönüşümler 1-15 Publius Ovidius Naso Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 31,2 TL
Yazarı: Publius Ovidius Naso
Çevirmen: Publius Ovidius Naso

Dönüşümler 1-15 indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Publius Ovidius Naso olan ve Yapı Kredi Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Dönüşümler 1-15 eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Dönüşümler 1-15 ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Dönüşümler 1-15 TIKLA PDF İNDİR !

Dönüşümler 1-15 Yazarı Kimdir ?

Dönüşümler 1-15 yazarı Publius Ovidius Naso 'dır. Publius Ovidius Naso yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Klasik türündedir.

Dönüşümler 1-15 PDF indir oku

Dönüşümler 1-15 indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Yapı Kredi Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Dönüşümler 1-15 TIKLA PDF İNDİR !

Dönüşümler 1-15 TIKLA PDF İNDİR !

Destan türüne özgü bir vezin olan heksametron ile yazılan ve on beş kitaptan oluşan Dönüşümler, Ovidius'un olgunluk döneminin meyvelerinden biridir. Mitolojiyle iç içe geçerek anlatılan öykülerden oluşan eserde Homeros, Hesiodos, antik Yunan tragedya yazarları, İskenderiyeli ve Romalı şairler ve daha pek çok yazar kaynak olarak kullanılmıştır. Mükemmel bir ustalıkla kaleme alınan bu öyküler, sanki ateş tanrısı Vulcanus'un yaptığı görünmez zincirlerle, yer ve zaman bağlamında birbirlerine bağlanarak kesintisiz bir anlatımla akıp giderler. Ovidius'un dostlarında bulunan kopyalar sayesinde günümüze kadar ulaşan eserin daima bir başyapıt olarak kalacağı kuşkusuzdur.

(Tanıtım Bülteninden)

Dönüşümler 1-15 TIKLA PDF İNDİR !

13.07.2020

süper

okunmasını herkese tavsiye ederim


11.11.2019

başlangıç

Klasik yunan düşüncesini öğrenmek için çok iyi bir başlangıç kitabı

Dönüşümler 1-15 TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Klasik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Klasik, Dönüşümler 1-15, Publius Ovidius Naso

Yorum Gönder