5 Haziran 2023

Doğu'dan Uzakta Amin Maalouf Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 27,3 TL
Yazarı: Amin Maalouf
Çevirmen: Ali Berktay

Doğu'dan Uzakta indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Amin Maalouf olan ve Yapı Kredi Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Doğu'dan Uzakta eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Doğu'dan Uzakta ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Doğu'dan Uzakta TIKLA PDF İNDİR !

Doğu'dan Uzakta Yazarı Kimdir ?

Doğu'dan Uzakta yazarı Amin Maalouf 'dır. Amin Maalouf yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Doğu'dan Uzakta PDF indir oku

Doğu'dan Uzakta indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Yapı Kredi Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Doğu'dan Uzakta TIKLA PDF İNDİR !

Doğu'dan Uzakta TIKLA PDF İNDİR !
Geçmiş... bıraktığın yerde mi hâlâ?

Amin Maalouf'tan unutulmayacak bir "eve dönüş" romanı Amin Maalouf'un merakla beklenen yeni romanı Doğu'dan Uzakta, kaderin ve tarihin acımasızlığında terk ettikleri yurtlarına dönen bir grup arkadaşın hikâyesini anlatıyor.

Doğu'dan Uzakta, bir yüzleşmenin romanı: Gençliklerinin en güzel dönemlerini bir arada geçiren, ülkelerinde patlak veren iç savaştan sonra farklı yerlere dağılan ve yıllar sonra, eski arkadaşlarından birinin cenazesi için tekrar ülkelerine dönen bir grup arkadaş... Açıkça belirtilmese de Lübnan İç Savaşı'nın getirdiği yıkımlara ve Ortadoğu coğrafyasının kültürel, tarihsel ve toplumsal sorunlarına dair çok çarpıcı gözlemlere de yer veren Doğu'dan Uzakta'da Maalouf, yine en iyi bildiği şeyi yapıyor: Doğu'yu anlatıyor.

Tadımlık:
"Yenikler her zaman kendilerini masum kurbanlar olarak göstermek eğilimindedirler. Ama bu gerçeğe tam uymaz, hiç de masum değildirler. Yenildikleri için suçludurlar. Kendi halklarına, kendi medeniyetlerine karşı suçludurlar. Sadece yöneticilerden değil, benden, senden, hepimizden bahsediyorum. Bugün tarihin mağluplarıysak, hem kendi gözümüzde hem de tüm dünyanın gözünde aşağılanmış durumdaysak, bu sadece başkalarının değil, öncelikle bizim suçumuzdur."



Sayfa Sayısı: 460

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Yapı Kredi Yayınları Doğu'dan Uzakta TIKLA PDF İNDİR !

18.09.2020

Oldukça iyi, ancak aceleye gelmiş bir son

Amin Maalouf'un beni en çok etkileyen eserlerinden birisi olduğunu söyleyebilirim, ancak sonu gerçekten hayal kırıklığı oldu. Yine de severek okuduğum bir kitap.


16.12.2015

Cookkk begendimm

Cok begendim ama adamin kaza gecirmesi falan kitaptan sanki sikilmista bir an once bitirmek istiyormus gibi kitabi bitirmis


25.01.2014

eksik ama iyi

dilini ve anlatımını çok sevdiğim yazarın bu ktabında eksikler kurgusal yanlışlıklar ve yarım kalmış noktalar var. ve sonu hiç beklenmeyecek şekilde küt diye kesip atılmış gibi. ama yine de okumaya değer diyorum.okunmalı

Doğu'dan Uzakta TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Doğu'dan Uzakta, Amin Maalouf

Yorum Gönder