15 Haziran 2023

Denizyolu Ursula K. Le Guin Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 23,4 TL
Yazarı: Ursula K. Le Guin
Çevirmen: Ursula K. Le Guin

Denizyolu indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Ursula K. Le Guin olan ve Doğan Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Denizyolu eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Denizyolu ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Denizyolu TIKLA PDF İNDİR !

Denizyolu Yazarı Kimdir ?

Denizyolu yazarı Ursula K. Le Guin 'dır. Ursula K. Le Guin yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Denizyolu PDF indir oku

Denizyolu indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Doğan Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Denizyolu TIKLA PDF İNDİR !

Denizyolu TIKLA PDF İNDİR !

İsimlerimizin aynı olduğunu söyledim. Daha önce başka bir ismi olduğunu söyledi. Söylemesini istedim. Söylemedi. "Sadece Kızılderili Fanny işte" dedi. Buraya Klatsand dendiğini söyledi. Burada bir köy varmış, plajın üst yanındaki derenin orada.

Oregon'un küçük sahil kasabası Klatsand sakinlerinin sıradan hayatları; deniz kabuğunda uğuldayan, martı kanadında taşınan, rüzgârın denize savurduğu, dalgalara gömülen rüyalar, umutlar, kederler, hayaller. 2018'de kaybettiğimiz Ursula K. Le Guin'in kaleminden, bitirir bitirmez tekrar okumak isteyeceğiniz öyküler.

Denizyolu, kumlara yazılı sözcüklerden bir dünya kuruyor.

(Tanıtım Bülteninden)

Denizyolu TIKLA PDF İNDİR !

27.07.2019

Ursula K. Le Guin, Büyük Yazar

Ursula K. Le Guin, büyük yazar ve müthiş bir zeka! Eminim bu kitabı da diğerleri gibi çarpıcı ve muhteşemdir.

Denizyolu TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Denizyolu, Ursula K. Le Guin

Yorum Gönder