5 Haziran 2023

Cesur Yeni Dünyayı Ziyaret Aldous Huxley Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 9,9 TL
Yazarı: Aldous Huxley
Çevirmen: Savaş Kılıç

Cesur Yeni Dünyayı Ziyaret indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Aldous Huxley olan ve İthaki Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Cesur Yeni Dünyayı Ziyaret eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Cesur Yeni Dünyayı Ziyaret ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Cesur Yeni Dünyayı Ziyaret TIKLA PDF İNDİR !

Cesur Yeni Dünyayı Ziyaret Yazarı Kimdir ?

Cesur Yeni Dünyayı Ziyaret yazarı Aldous Huxley 'dır. Aldous Huxley yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Bilim Kurgu türündedir.

Cesur Yeni Dünyayı Ziyaret PDF indir oku

Cesur Yeni Dünyayı Ziyaret indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İthaki Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Cesur Yeni Dünyayı Ziyaret TIKLA PDF İNDİR !

Cesur Yeni Dünyayı Ziyaret TIKLA PDF İNDİR !

Yirminci yüzyılda hem edebiyata hem de felsefeye büyük katkılar sağlayan, başta Cesur Yeni Dünya, Algının Kapıları ve Ada olmak üzere yazdığı elli kadar kitapla yalnızca çağını değil çağdaşlarını da derinden etkileyen, döneminin en önemli entelektüellerden İngiliz yazar Aldous Huxley, yedi kez de Nobel Edebiyat Ödülü'ne aday gösterildi. Başyapıtı Cesur Yeni Dünya'nın güncelliğini sorgulayan ve panoramasını çıkaran Cesur Yeni Dünyayı Ziyaret, Huxley'nin kaynak eserinin bir sağlaması niteliğinde.

Cesur Yeni Dünya'dan yaklaşık otuz sene sonra yayımlanan eser, romandaki kehanetlerin ne ölçüde gerçekleştiğini mercek altına alıyor. Romanı yazarkenki öngörülerinin izini süren Huxley, dünyanın, tasavvur ettiği distopyaya çok daha büyük bir hızla dönüştüğü sonucuna varıyor.

Nüfus artışından uyuşturucu kullanımına kadar pek çok konuda fikirlerini belirten Huxley, bu kitabıyla birlikte Cesur Yeni Dünya'yı yeniden ele alırken bir diğer romanı Ada için de köprüler kuruyor.

"Huxley'nin uzak bir geleceğe dair satirik öngörülerinin bu kadar kısa sürede gerçeğe dönüştüğünü keşfetmek dehşet verici."

-New York TImes-

"Çağımızın belirsizliğinde bize kim olduğumuzu gösteren şeylerden biri de Huxley'nin dehasıdır."

-Margaret Atwood-

(Tanıtım Bülteninden)

Cesur Yeni Dünyayı Ziyaret TIKLA PDF İNDİR !Cesur Yeni Dünyayı Ziyaret TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Bilim Kurgu
Etiketler; Edebiyat, Roman, Bilim Kurgu, Cesur Yeni Dünyayı Ziyaret, Aldous Huxley

Yorum Gönder