22 Haziran 2023

Çanakkale Savaşı Ahmet Haldun Terzioğlu Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 12,5 TL
Yazarı: Ahmet Haldun Terzioğlu
Çevirmen: Ahmet Haldun Terzioğlu

Çanakkale Savaşı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Ahmet Haldun Terzioğlu olan ve Panama Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Çanakkale Savaşı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Çanakkale Savaşı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Çanakkale Savaşı TIKLA PDF İNDİR !

Çanakkale Savaşı Yazarı Kimdir ?

Çanakkale Savaşı yazarı Ahmet Haldun Terzioğlu 'dır. Ahmet Haldun Terzioğlu yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Çanakkale Savaşı PDF indir oku

Çanakkale Savaşı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Panama Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Çanakkale Savaşı TIKLA PDF İNDİR !

Çanakkale Savaşı TIKLA PDF İNDİR ! Gözyaşlarınıza hakim olamayacağınız bir Ahmet Haldun Terzioğlu romanı... Panama Yayıncılık iftiharla sunar... Çanakkale… Burası destanlar yazma yeri miydi yoksa? Allah, Türk'ün varlığı yerde pekişsin diye, yeni kahramanlar mı göndermişti bu millete? Bu yeni ve eşsiz kahramanlar, bambaşka bir tarihin anıtları mı olacaklardı? "Allah bana da bir destan yazma fırsatı versin!" Buranın Türk toprağı olduğunu unutmuşlardı. Kahramanların görevi, bunu hatırlatmaktı. Hatırlattık! Kumandanları böylesine cesur olan asker savaşmaz mı? Gururlandık. Birbirimize gösterip mutlu olduk. Hatta seslenenler oldu karanlığa doğru. "Kumandanım! Emret, yine ölelim!" O bize ölmemizi emredecek kadar bizimdi. "Ancak öteden de yeniden gelenleri gördük. Buranın kalabalığı hiç eksilmeyecek gibi. Bunca askeri olan Osmanlı ne büyük devlet. Savaşacak eri olan millet yıkılmaz."

(Tanıtım Bülteninden)

Çanakkale Savaşı TIKLA PDF İNDİR !

12.09.2020

Tarihi Sevmek

Tarihimizi akıcı bir dille anlatan güzel bir kitap

Çanakkale Savaşı TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Çanakkale Savaşı, Ahmet Haldun Terzioğlu

Yorum Gönder