5 Haziran 2023

Boyalı Peçe W. Somerset Maugham Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 10,4 TL
Yazarı: W. Somerset Maugham
Çevirmen: Meltem Aydın

Boyalı Peçe indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı W. Somerset Maugham olan ve İş Bankası Kültür Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Boyalı Peçe eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Boyalı Peçe ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Boyalı Peçe TIKLA PDF İNDİR !

Boyalı Peçe Yazarı Kimdir ?

Boyalı Peçe yazarı W. Somerset Maugham 'dır. W. Somerset Maugham yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Boyalı Peçe PDF indir oku

Boyalı Peçe indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İş Bankası Kültür Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Boyalı Peçe TIKLA PDF İNDİR !

Boyalı Peçe TIKLA PDF İNDİR !


1920'li yıllarda Londra ve Hong Kong'da geçen Boyalı Peçe, bir kadının ruhani uyanışının hikâyesidir. Kitty, annesi tarafından sosyal merdivende yükselmesini sağlayacak bir evlilik yapmak üzere yetiştirilmiştir. Ancak yaşı ilerlerken ufukta böyle bir evlilik belirmeyince panik halinde sevmediği bir adamla; Hong Kong'da bakteriyolog olarak görev yapan Walter'la evlenir. Walter'ın Kitty'nin ihanetini öğrenmesiyle başlayan süreçte, genç kadın kendi sığlığını ve insani zaaflarını fark edecek, hayatında ilk kez anlam aramaya başlayacaktır. Boyalı Peçe 1924 yılında Cosmopolitan dergisinde tefrika olarak yayımlanmaya başladığında, romandaki kişi ve olaylarla kendi hayatları arasında paralellik kuran bazı kişiler dergiye dava açmışlardı.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 240

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: İş Bankası Kültür Yayınları

Boyalı Peçe TIKLA PDF İNDİR !

10.11.2019

başarılı

çok sürükleyici inanılmaz bir kitaptı soluksuz okudum. fiyatı da çok uygun kesinlike tavsiye ediyorum


03.11.2019

Güzel

Yolculuk sırasında okunabilecek güzel bir kitap


29.04.2019

düzenli nefeslerle...

Sevginin, sevgisizliğin, korkunun, korkusuzluğun insana ait olan ya da olmayan birçok duygunun hem tarih hem de müthiş bir Çin panoraması ile birleşimini sermiş gözler önüne Maugham. Okurken ritm değişikliğine engel olamadan yukarı doğru bakıp bunca güzellikten sonra gelen zıtlıkların doğuşuna dair düşüncelere dalınabilecek bir kitap. Belki kulağınızda bir köpek havlaması da duyarsınız, korkmayın...

Boyalı Peçe TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Boyalı Peçe, W. Somerset Maugham

Yorum Gönder