6 Haziran 2023

Bayan Peregrine'nin Tuhaf Çocukları Ransom Riggs Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 26,4 TL
Yazarı: Ransom Riggs
Çevirmen: Aslıhan Kopuz

Bayan Peregrine'nin Tuhaf Çocukları indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Ransom Riggs olan ve İthaki Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Bayan Peregrine'nin Tuhaf Çocukları eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Bayan Peregrine'nin Tuhaf Çocukları ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Bayan Peregrine'nin Tuhaf Çocukları TIKLA PDF İNDİR !

Bayan Peregrine'nin Tuhaf Çocukları Yazarı Kimdir ?

Bayan Peregrine'nin Tuhaf Çocukları yazarı Ransom Riggs 'dır. Ransom Riggs yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Fantastik türündedir.

Bayan Peregrine'nin Tuhaf Çocukları PDF indir oku

Bayan Peregrine'nin Tuhaf Çocukları indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İthaki Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Bayan Peregrine'nin Tuhaf Çocukları TIKLA PDF İNDİR !

Bayan Peregrine'nin Tuhaf Çocukları TIKLA PDF İNDİR !

Kitabın ilk basımı 2011 yılında "Miss Peregrine's Home for Peculiar Children" ismiyle okuyuculara sunuldu. Kitabın yazarı Ransom Riggs, eski fotoğraf koleksiyonlarını derledi ve ilgi çeken bir kurgu hazırlayıp öyküyü bu fotoğraflarla süsledi. Roman New York Times Bestseller Listesinde 1 numaraya kadar erişti. Yazarın ilk romanı olmakla beraber Ransom Riggs'in fantastik kurgu türünde gayet başarılı olduğunu kanıtladı.


Kitap, Türkiye'de "Bayan Peregrine'nin Tuhaf Çocukları " ismiyle "İthaki Yayınları" tarafından yayımlandı. Kitabın Türkçe çevirisini "Aslı Dağlı", editörlüğünü "Alican Saygı Ortanca" üstlendi.


Olaylar ana karakter Jacob'ın gözünden anlatılır. Büyük babasının trajik ölümüyle kâbuslar gören Jacob, büyük babasının anlattığı tuhaf yeteneklere sahip çocukların bulunduğu hikayelerin etkisinde olduğunu düşünüp bunun üzerine Galler'e gider ve hikayelerde adları geçen Tuhaf Çocukları ve Bayan Peregrine'yi bulmak ister. Jacob, sırlarla ve tehlikelerle dolu bir zaman döngüsünü keşfeder ve kendisini büyük bir maceranın içinde bulur.


Roman, 2016 yılında yönetmen "Tim Burton" tarafından beyazperdeye uyarlandı. Romandaki Bayan Peregrine karakterini yetenekli oyuncu "Eva Green" canlandırmaktadır.


Kitabın Devam Serileri :


Bayan Peregrine'nin Tuhaf Çocukları - Gölge Şehir


Bayan Peregrine'nin Tuhaf Çocukları - Ruhlar Kütüphanesi


(Tanıtım Bülteninden)

Bayan Peregrine'nin Tuhaf Çocukları TIKLA PDF İNDİR !

26.10.2020

çok harika

çok akıcı ve soluksuz okuduğum bir kitap. herkese tavsiye ederim kesinlikle.


14.10.2020

muhteşem

Kızım tüm seriyi bir solukta okudu.


14.09.2020

güzel...

ilk kez fantastik bir kitap okudum. akıcı ve gayet güzel. tavsiye ederim.

Bayan Peregrine'nin Tuhaf Çocukları TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Fantastik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Fantastik, Bayan Peregrine'nin Tuhaf Çocukları, Ransom Riggs

Yorum Gönder