7 Haziran 2023

Auguste Rodin Rainer Maria Rilke Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 8,8 TL
Yazarı: Rainer Maria Rilke
Çevirmen: Semih Uçar

Auguste Rodin indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Rainer Maria Rilke olan ve Nora yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Auguste Rodin eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Auguste Rodin ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Auguste Rodin TIKLA PDF İNDİR !

Auguste Rodin Yazarı Kimdir ?

Auguste Rodin yazarı Rainer Maria Rilke 'dır. Rainer Maria Rilke yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Biyografi & Oto Biyografi türündedir.

Auguste Rodin PDF indir oku

Auguste Rodin indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Nora yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Auguste Rodin TIKLA PDF İNDİR !

Auguste Rodin TIKLA PDF İNDİR !
Tüm zamanların en büyük heykeltıraşı Rodin'e Rilke'nin gözlerinden bakmak, büyüklüğün, dehanın ne demek olduğunu anlamamıza imkân sunuyor. Sadece bir sanatçıyı değil, aynı zamanda sanatı da, Rilke'nin sanat üzerine düşüncelerini de anlamamıza imkân sunuyor. Bu ayrıcalığa Rilke bile sahip değildi! İyi okumalar…

"Rilke'nin şahsında, bütün o harikulade korkulardan ve ruhun bütün sırlarından en fazla etkilenmiş insanı, bu dünyanın en ince, en ruh dolu insanını sevdim."
-Paul Valery-

"Rilke'nin elinden, baştan sona mükemmel olmayan hiçbir şey çıkmamıştır."
-Stefan Zweig-
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 112

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Nora Auguste Rodin TIKLA PDF İNDİR !Auguste Rodin TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Biyografi & Oto Biyografi
Etiketler; Edebiyat, Biyografi & Oto Biyografi, Auguste Rodin, Rainer Maria Rilke

Yorum Gönder