30 Haziran 2023

Acıların Kadını Bergen Yavuz Hakan Tok Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 22,04 TL
Yazarı: Yavuz Hakan Tok
Çevirmen: Begüm Çiçekçi

Acıların Kadını Bergen indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Yavuz Hakan Tok olan ve Alfa Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Acıların Kadını Bergen eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Acıların Kadını Bergen ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Acıların Kadını Bergen TIKLA PDF İNDİR !

Acıların Kadını Bergen Yazarı Kimdir ?

Acıların Kadını Bergen yazarı Yavuz Hakan Tok 'dır. Yavuz Hakan Tok yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Acıların Kadını Bergen PDF indir oku

Acıların Kadını Bergen indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Alfa Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Acıların Kadını Bergen TIKLA PDF İNDİR !

Acıların Kadını Bergen TIKLA PDF İNDİR !
Bu trajik hayat hikâyesini, şimdi sizin yapacağınız gibi okumadım ben; bir kısmına bizzat şahit oldum. Sevgili teyzemin vefatından sonra ailem, anneannemin isteğiyle kederini yüreğine gömdü. Onlara göre her şey bitmişti ve artık herkes susmalıydı. Yapılacak her haberin, konuşulacak her sözün teyzemi kabrinde rahatsız edeceğine inanıyorlardı. Hiç olmazsa kabrinde rahat etmesi için artık sonsuza dek susulması gerekiyordu.

Perde kapanmıştı ve sessizlik isteniyordu. Ta ki hep olmasını istediğim bu roman için Yavuz Hakan Tok benimle iletişime geçene kadar… Artık sessizlik bozuldu. Teyzem bunu çoktan hak etmişti.

Yavuz Hakan Tok'un araştırmaları, kalemi, yüreği sayesinde herkes teyzemle ilgili bilinmeyenleri öğrenebilecek ve asıl o zaman teyzem kabrinde rahat uyuyacak. Onun adına ölümsüz bir şey yapılmalıydı ve o da bu romandı.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 416

Baskı Yılı: 2014


Dili: Türkçe
Yayınevi: Alfa Yayıncılık Acıların Kadını Bergen TIKLA PDF İNDİR !

14.07.2015

Objektif bir kitap olacağını umuyorum.

Bergen için yazılmış bir kitaba büyük saygım var.Umarım yazar Bergen in yaşadıklarını tam yansıtmıştır.Bergen büyük bir sanatçı gönlümüzde yaşıyor.

Acıların Kadını Bergen TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Acıların Kadını Bergen, Yavuz Hakan Tok

Yorum Gönder