8 Haziran 2023

Absentium: Yazarın Dönüşü Orkun Uçar Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 14,0 TL
Yazarı: Orkun Uçar
Çevirmen: Orkun Uçar

Absentium: Yazarın Dönüşü indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Orkun Uçar olan ve Antares yayınevinin yayınlamış olduğu, 144 sayfalık Absentium: Yazarın Dönüşü eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Absentium: Yazarın Dönüşü ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Absentium: Yazarın Dönüşü TIKLA PDF İNDİR !

Absentium: Yazarın Dönüşü Yazarı Kimdir ?

Absentium: Yazarın Dönüşü yazarı Orkun Uçar 'dır. Orkun Uçar yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Macera türündedir.

Absentium: Yazarın Dönüşü PDF indir oku

Absentium: Yazarın Dönüşü indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Antares yayınevi tarafından yayınlanan, 144 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Absentium: Yazarın Dönüşü TIKLA PDF İNDİR !

Absentium: Yazarın Dönüşü TIKLA PDF İNDİR !

İlk kitabıyla popüler olmuş, çoksatan bir yazar cinayetten hüküm giyer ve on iki yıl hapis yatar. Tüm itibarı yerle bir olmuş, kitapları toplatılmıştır. Halkın ve basının gözünde bir yazardan çok bir katildir artık. Hiçbir şey yazmaz olur. Özgürlüğüne kavuştuktan sonra da değişen bir şey olmaz. Yoksul ve bitkindir.

Ama hayatın her zaman söyleyecek yeni bir sözü, insanı şaşırtacak bir sürprizi vardır.

Yazarın dönüşü için, zaman çarkı dönmeye başlamıştır.

Bir eser, yaratıcısından bağımsız düşünülebilir mi? Adaletin terazisi kusursuz mu çalışır? Sosyal medyada linç edilmek sanıldığı kadar kötü müdür? Absentium: Yazarın Dönüşü, biraz da bu soruların çemberinde tekinsizce dolaşan bir hikâye.

Kitaplarıyla yüzbinlerce okura ulaşan Orkun Uçar'dan yine soluksuz okunacak yepyeni bir roman.

(Tanıtım Bülteninden)

Absentium: Yazarın Dönüşü TIKLA PDF İNDİR !Absentium: Yazarın Dönüşü TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Macera
Etiketler; Edebiyat, Roman, Macera, Absentium: Yazarın Dönüşü, Orkun Uçar

Yorum Gönder