27 Mayıs 2023

Yoğun Bir Yıl Leo Lionni Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 19,2 TL
Yazarı: Leo Lionni
Çevirmen: Leo Lionni

Yoğun Bir Yıl indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Leo Lionni olan ve Elma Yayınevi yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Yoğun Bir Yıl eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Çocuk ve Gençlik kategorisinde yer almaktadır. Yoğun Bir Yıl ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Yoğun Bir Yıl TIKLA PDF İNDİR !

Yoğun Bir Yıl Yazarı Kimdir ?

Yoğun Bir Yıl yazarı Leo Lionni 'dır. Leo Lionni yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Çocuk ve Gençlik kategorisinde olup, Okul Öncesi Kitapları türündedir.

Yoğun Bir Yıl PDF indir oku

Yoğun Bir Yıl indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Elma Yayınevi yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Yoğun Bir Yıl TIKLA PDF İNDİR !

Yoğun Bir Yıl TIKLA PDF İNDİR !

Lionni'den mevsimlere, mevsimler boyu ilerleyen dostluklara, üretkenliğe, inceliklere uzanan, kalbimize kök salacak bir eser daha. Yaz kış demeden bize çiçek açtıran dostlarımız için…

İkiz fareler, karlı bir günde yürüyüş yaparken ağaç Woody'yle tanışırlar. Onu öyle çok severler ki zamanla arkadaş olurlar. Günden güne nasıl değiştiğini, çiçekler açışını, yaprak verip döküşünü, mis kokulu meyvelerini görür; renklerine, duygularına, büyüme isteğine, umutlarına tanık olurlar. Woody'nin tüm yıl süren bu yoğunluğunun ardından şimdi yeni yıl kapıdadır. İkiz fareler, ağaç dostları için zarif bir sürpriz hazırlarlar.

(Tanıtım Bülteninden)

Yoğun Bir Yıl TIKLA PDF İNDİR !

04.04.2019

Çok güzel bir kitap

Çok sıcak , samimi bir arkadaşlık hikayesi. Aynı zamanda ayları ve mevsimleri anlatıyor. Kızım severek dinliyor.


11.01.2019

Çok güzel bir Kitap

Leo Lionni Kitapları çocukların hayal gücünü zenginleştirdiğine inanıyorum.

Yoğun Bir Yıl TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Çocuk ve Gençlik
Tür; Okul Öncesi Kitapları
Etiketler; Çocuk ve Gençlik, Okul Öncesi 6 Ay-5 Yaş, Okul Öncesi Kitapları, Yoğun Bir Yıl, Leo Lionni

Yorum Gönder