27 Mayıs 2023

Elmer ve Gökkuşağı David McKee Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 15,34 TL
Yazarı: David McKee
Çevirmen: David McKee

Elmer ve Gökkuşağı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı David McKee olan ve Mikado Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, 32 sayfalık Elmer ve Gökkuşağı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Çocuk ve Gençlik kategorisinde yer almaktadır. Elmer ve Gökkuşağı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Elmer ve Gökkuşağı TIKLA PDF İNDİR !

Elmer ve Gökkuşağı Yazarı Kimdir ?

Elmer ve Gökkuşağı yazarı David McKee 'dır. David McKee yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Çocuk ve Gençlik kategorisinde olup, Eğitim Etkinlik Kitapları türündedir.

Elmer ve Gökkuşağı PDF indir oku

Elmer ve Gökkuşağı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Mikado Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, 32 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Elmer ve Gökkuşağı TIKLA PDF İNDİR !

Elmer ve Gökkuşağı TIKLA PDF İNDİR !

Elmer, gökkuşağının renklerini kaybettiğine çok üzülmüştü. Gökkuşağına yardım etmek istiyordu. Bunun için denizleri, dağları aşarak gökkuşağının bir ucunu bulmaya niyetlendi. Çünkü bulduğunda gökkuşağına kendi renklerini verecekti. Tabii bunu duyan diğer hayvanlar Elmer için endişelendi, eğer Elmer kendi renklerini gökkuşağına verirse ona ne olacaktı? Ya renklerini sonsuza dek kaybederse?

Oysa bazı şeyleri paylaştığınızda kaybetmezsiniz, sevgi, mutluluk ya da Elmer'ın renkleri gibi…

Kitapları 40 dilde 5 milyonun üzerinde basılan rengârenk fil Elmer maceraları ile çocuklara bambaşka bir dünyanın kapılarını aralıyor. Farklı olmanın ne kadar eğlenceli olabileceğini gösteren, çocukların hayal dünyasını geliştiren ve eğlendirirken öğreten Elmer, bu macerasında paylaşmanın güzelliğine güzellik katıyor!

(Tanıtım Bülteninden)

Elmer ve Gökkuşağı TIKLA PDF İNDİR !Elmer ve Gökkuşağı TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Çocuk ve Gençlik
Tür; Eğitim Etkinlik Kitapları
Etiketler; Çocuk ve Gençlik, Okul Öncesi 6 Ay-5 Yaş, Eğitim Etkinlik Kitapları, Elmer ve Gökkuşağı, David McKee

Yorum Gönder