27 Nisan 2023

Yılanlar ve Merdivenler Sean Slater Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 6,88 TL
Yazarı: Sean Slater
Çevirmen: Işıl Döneray

Yılanlar ve Merdivenler indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Sean Slater olan ve Hyperion Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Yılanlar ve Merdivenler eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Yılanlar ve Merdivenler ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Yılanlar ve Merdivenler TIKLA PDF İNDİR !

Yılanlar ve Merdivenler Yazarı Kimdir ?

Yılanlar ve Merdivenler yazarı Sean Slater 'dır. Sean Slater yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Polisiye türündedir.

Yılanlar ve Merdivenler PDF indir oku

Yılanlar ve Merdivenler indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Hyperion Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Yılanlar ve Merdivenler TIKLA PDF İNDİR !

Yılanlar ve Merdivenler TIKLA PDF İNDİR !
Dedektif Jakob Striker, ölümün darbesinden payına düşeni almıştı. Ancak bu seferki vaka, onu gerçekten şaşkınlığa uğratıyor.

Köhne bir apartman dairesinde gerçekleşen bir intihar için çağırıldığında dava, onu beklenmedik bir şekilde evine bir adım daha yaklaştırıyor. Bu kez kurban, başka bir üzücü istatistikten daha ötesi: Bu kez kurban, Striker'ın tanıdığı ve değer verdiği birisi. Ve Striker'ın kesin olarak bildiği bir şey var: Bu bir intihar değil.

Striker'ın soruşturması, onu Riverglen Akıl Hastanesi'ne yönlendirdi. Kurban, Psikiyatrist Dr. Erich Ostermann tarafından yönetilen destek grubundaki bir hasta. Ve Striker, Larisa Logan'ın kayıp olduğunu öğrendiğinde soruşturması da hız kazanıyor.

Zamana ve korkutucu düşmanına karşı yarışan Striker, umutsuz bir şekilde Larisa'yı arıyor. Doğru bir adamın onu öne geçireceği, yanlış bir adımın ise kendi sonunu hazırlayabileceği bir oyun oynuyor. Bu, psikopatların oyunu. Yılanlar ve Merdivenler...

"Enerjik"
-Telegraph-

"Patlamaya hazır ve aksiyon dolu"
-Chris Carter-

"Özgün"
-Daily Mail-
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 534

Baskı Yılı: 2015


Dili: Türkçe
Yayınevi: Hyperion Kitap Yılanlar ve Merdivenler TIKLA PDF İNDİR !Yılanlar ve Merdivenler TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Polisiye
Etiketler; Edebiyat, Roman, Polisiye, Yılanlar ve Merdivenler, Sean Slater

Yorum Gönder