18 Nisan 2023

Tepetaklak Öyküler Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 18,0 TL
Yazarı:
Çevirmen:

Tepetaklak Öyküler indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı olan ve Edebiyatist yayınevinin yayınlamış olduğu, 128 sayfalık Tepetaklak Öyküler eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Tepetaklak Öyküler ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Tepetaklak Öyküler TIKLA PDF İNDİR !

Tepetaklak Öyküler Yazarı Kimdir ?

Tepetaklak Öyküler yazarı 'dır. yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Tepetaklak Öyküler PDF indir oku

Tepetaklak Öyküler indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Edebiyatist yayınevi tarafından yayınlanan, 128 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Tepetaklak Öyküler TIKLA PDF İNDİR !

Tepetaklak Öyküler TIKLA PDF İNDİR !

Bundan yüz otuz yıl önce harikalar diyarını ziyaretinden sonra, Alice bir aynanın içinden geçti;tersine dünyayı keşfetmek için. Alice bizim zamanımızda tekrar dünyaya gelseydi, bir aynanıniçinden geçmesine hiç gerek olmazdı: Pencereden bakması yeterliydi.

Eduardo Galeano/ Tepetaklak: Tersine Dünya OkuluUruguaylı yazar Eduardo Galeano'nun deyişiyle "tersine dünya" burası.

Günümüzün "tepetaklak" olmuş dünyasında, belleğimizde izler bırakan günler yaşıyoruz.

Kurgusal gerçeklerimizi gün yüzüne çıkarmak adına, kurduğumuz bu evrende yaşamverdiğimiz karakterlerin başından geçenlere öykülerimizde yer verdik. On sekiz kıymetliyazarımızın birer öyküsünü sizlere sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Öykülerimizi dünyalara ulaştırmak için yeni bir yolculuğa hazırız. Tepetaklak olmuş bir evrenitersine çevirebilmek umuduyla!

(Tanıtım Bülteninden)

Tepetaklak Öyküler TIKLA PDF İNDİR !Tepetaklak Öyküler TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Tepetaklak Öyküler,

Yorum Gönder