26 Nisan 2023

Romanların Dünyası Şemsettin Ünlü Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 13,89 TL
Yazarı: Şemsettin Ünlü
Çevirmen: Şemsettin Ünlü

Romanların Dünyası indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Şemsettin Ünlü olan ve Kayıp Kıta yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Romanların Dünyası eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Romanların Dünyası ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Romanların Dünyası TIKLA PDF İNDİR !

Romanların Dünyası Yazarı Kimdir ?

Romanların Dünyası yazarı Şemsettin Ünlü 'dır. Şemsettin Ünlü yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Edebiyat İnceleme türündedir.

Romanların Dünyası PDF indir oku

Romanların Dünyası indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Kayıp Kıta yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Romanların Dünyası TIKLA PDF İNDİR !

Romanların Dünyası TIKLA PDF İNDİR !

Şemsettin Ünlü Romanların büyülü dünyasında bir yolculuğa çıkarıyor bizleri;çocukluğundan bugüne kadar kendisinde iz bırakan kitapları anlatıyor bir bir okura.Ama bildiğimiz gibi bir anlatış değil bu...

Masal, söylence, destan gibi anlatı türlerinin bir uzantısı olarak değerlendirilen romanların insan yaşamındaki yerini irdeliyor Romanların Dünyası. Gözümüzün önünden akıp giden yaşamın daha derinden kavranması için ipuçları veren; yaşamı ilk kez görüyormuşçasına sorular soran, var olan soruları türeten, çoğaltan romanlar... Küçük Prens'ten Zorba'ya, Hamlet'ten, Tanrılar Susamışlardı'ya uzanan, yazarın belleğinde yaşantıya benzer izlenimler bırakan, ucu bucağı olmayan bir dünyada - romanların dünyasında - okunmuşlar, anılar, anımsamalar arasında dostça bir gezi...

(Tanıtım Bülteninden)

Romanların Dünyası TIKLA PDF İNDİR !Romanların Dünyası TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Edebiyat İnceleme
Etiketler; Edebiyat, Edebiyat İnceleme, Romanların Dünyası, Şemsettin Ünlü

Yorum Gönder