25 Nisan 2023

Küçük Muharrir Behçet Necatigil Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 14,44 TL
Yazarı: Behçet Necatigil
Çevirmen: M. Sabri Koz

Küçük Muharrir indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Behçet Necatigil olan ve Yapı Kredi Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Küçük Muharrir eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Küçük Muharrir ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Küçük Muharrir TIKLA PDF İNDİR !

Küçük Muharrir Yazarı Kimdir ?

Küçük Muharrir yazarı Behçet Necatigil 'dır. Behçet Necatigil yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Günlük Anı türündedir.

Küçük Muharrir PDF indir oku

Küçük Muharrir indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Yapı Kredi Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Küçük Muharrir TIKLA PDF İNDİR !

Küçük Muharrir TIKLA PDF İNDİR !

Küçük Muharrirelle yazılıp yakın çevreye okutulmuş bir öğrenci gazetesinin adı. Aynı zamanda Behçet Necatigil'in çocukluk yıllarında kullandığı takma adlardan biri. Birkaç yıl sonra, Akşam gazetesinin "Çocuk Dünyası" sayfasında da görülecektir "Küçük Muharrir" imzasıyla.


Kastamonu'da ilkokul yıllarında başlayıp İstanbul'da Kabataş Lisesi'nde devam eden bu heveslerin kısa sürede bir edebiyatçının ayak seslerine dönüşeceğini dikkatli okur kolayca tahmin edecektir.


Behçet Necatigil'in elli yılı aşkın yazı hayatında çocukluktan itibaren bir tutarlılık vardır: Yazmak, yazıda ısrar etmek, yazıya emek vermek, yazmayı ciddiye almak... Dolayısıyla, Küçük Muharriradıyla kitaplaşan bu çalışmalara bir büyük şairin dünyasına açılan ilk pencereler diye bakılabilir.



(Tanıtım Bülteninden)



Küçük Muharrir TIKLA PDF İNDİR !Küçük Muharrir TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Günlük Anı
Etiketler; Edebiyat, Türk Günlük Anı, Küçük Muharrir, Behçet Necatigil

Yorum Gönder