25 Nisan 2023

Karanlığa Mahkum Çocukluğum Ada Sönmez Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 14,0 TL
Yazarı: Ada Sönmez
Çevirmen: Ada Sönmez

Karanlığa Mahkum Çocukluğum indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Ada Sönmez olan ve Cinius yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Karanlığa Mahkum Çocukluğum eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Karanlığa Mahkum Çocukluğum ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Karanlığa Mahkum Çocukluğum TIKLA PDF İNDİR !

Karanlığa Mahkum Çocukluğum Yazarı Kimdir ?

Karanlığa Mahkum Çocukluğum yazarı Ada Sönmez 'dır. Ada Sönmez yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Karanlığa Mahkum Çocukluğum PDF indir oku

Karanlığa Mahkum Çocukluğum indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Cinius yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Karanlığa Mahkum Çocukluğum TIKLA PDF İNDİR !

Karanlığa Mahkum Çocukluğum TIKLA PDF İNDİR !

Arka Kapak Yazısı (Tanıtım Bülteninden)


Binlercesine şahit olunan ama çoğu yerde gizli kalmış çocuk hikayelerinden biri. Bir oyun ile başlamıştı herşey. Ama oyunun minik bedenine ağır geleceğinden habersizdi. Hayatın ona yaşattığı bu ağır sınavda kalbi yenik düşmüştü. Gündüzü gecesine karışan, ağlayarak gülmeye çalışan sevgiye aç ruhu çok yorulmuştu.


Ama o ne yaşarsa yaşasın hayal kurmaktan ve birşeylerin güzel olacağına inanmaktan vazgeçmemişti hiç. Çünkü yaşadığı bu ağır sınavda gün gelecek galip taraf kendisi olacaktı. Küçük yaşlarda taciz edilerek susmaya mahkum bırakılan bir genç kızın hikayesi.

Karanlığa Mahkum Çocukluğum TIKLA PDF İNDİR !Karanlığa Mahkum Çocukluğum TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Karanlığa Mahkum Çocukluğum, Ada Sönmez

Yorum Gönder