27 Nisan 2023

Halide Nusret Zorlutuna Nesirleri Hatem Türk Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 22,5 TL
Yazarı: Hatem Türk
Çevirmen: Hatem Türk

Halide Nusret Zorlutuna Nesirleri indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Hatem Türk olan ve Arı Sanat Yayınevi yayınevinin yayınlamış olduğu, 268 sayfalık Halide Nusret Zorlutuna Nesirleri eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Halide Nusret Zorlutuna Nesirleri ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Halide Nusret Zorlutuna Nesirleri TIKLA PDF İNDİR !

Halide Nusret Zorlutuna Nesirleri Yazarı Kimdir ?

Halide Nusret Zorlutuna Nesirleri yazarı Hatem Türk 'dır. Hatem Türk yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Edebiyat İnceleme türündedir.

Halide Nusret Zorlutuna Nesirleri PDF indir oku

Halide Nusret Zorlutuna Nesirleri indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Arı Sanat Yayınevi yayınevi tarafından yayınlanan, 268 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Halide Nusret Zorlutuna Nesirleri TIKLA PDF İNDİR !

Halide Nusret Zorlutuna Nesirleri TIKLA PDF İNDİR !

Neredeyse 20. yüzyılı başından sonuna dek yaşayan Halide Nusret Zorlutuna'nın hayatı, 2. Meşrutiyet aydını olan babası Avnullah Kâzımî'den başlayarak kızı Emine Işınsu'yla devam eder. Osmanlı'nın çözülüşü ve hayata tutunma mücadelesinin içinde olan sürgündeki gazeteci aydın Avnullah Kâzımî'nin kızı olarak yeni bir yüz yıla başlamanın bütün olumlu ve olumsuz yanlarını yaşayan Halide Nusret, yeni Türkiye Cumhuriyeti Devletinin de genç bir öğretmenidir. Öğretmenliği ve subay eşinin görevi nedeniyle ülkenin değişik yerlerinde dolaşma şansı bulunan Halide Nusret, şair, yazar, öğretmen, fikir ve aksiyon kadını olarak tanınmış Cumhuriyet döneminin önemli bir münevveridir.

Bu çalışma onun eski yazılı süreli yayınlarda kalan hikâye ve düz yazılarının incelenmesi ve yeni harflere aktarılmasından oluşmaktadır.

(Tanıtım Bülteninden)

Halide Nusret Zorlutuna Nesirleri TIKLA PDF İNDİR !Halide Nusret Zorlutuna Nesirleri TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Edebiyat İnceleme
Etiketler; Edebiyat, Edebiyat İnceleme, Halide Nusret Zorlutuna Nesirleri, Hatem Türk

Yorum Gönder