25 Nisan 2023

Bir Delinin Hikayesi Tahsin Dayanç Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 12,04 TL
Yazarı: Tahsin Dayanç
Çevirmen: Tahsin Dayanç

Bir Delinin Hikayesi indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Tahsin Dayanç olan ve İkinci Adam Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Bir Delinin Hikayesi eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Bir Delinin Hikayesi ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Bir Delinin Hikayesi TIKLA PDF İNDİR !

Bir Delinin Hikayesi Yazarı Kimdir ?

Bir Delinin Hikayesi yazarı Tahsin Dayanç 'dır. Tahsin Dayanç yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Deneme/Yazın türündedir.

Bir Delinin Hikayesi PDF indir oku

Bir Delinin Hikayesi indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İkinci Adam Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Bir Delinin Hikayesi TIKLA PDF İNDİR !

Bir Delinin Hikayesi TIKLA PDF İNDİR !

Arka Kapak Yazısı (Tanıtım Bülteninden)

Bazen her şey insanın içinde birikir. Konuşamaz, anlatamaz, bağıramaz. Bazen de mutlu anları paylaşacak bir yer veya birilerini bulamaz. Sessizce kabuğuna çekilir. Yazar da yazar. Sayfalarca, yıllarca yazar. Aklına gelenleri, hissettiklerini, kendi kurgu dünyasını yazar. Ve an gelir bunları gün yüzüne çıkarmak ister. Yazdığı sözler, şiirler, kelimeler, öyküler onun bağırması, konuşması olur. Bazen hüzün kokar bazen de merak uyandırır o yazdıkları. İşte bu kitabın içerisinde bunlar yer almaktadır.

Bir Delinin Hikayesi TIKLA PDF İNDİR !Bir Delinin Hikayesi TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Deneme/Yazın
Etiketler; Edebiyat, Deneme/Yazın, Bir Delinin Hikayesi, Tahsin Dayanç

Yorum Gönder