25 Nisan 2023

Bay Garabet'in Terzi Atölyesi Zeliha Ergün Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 7,5 TL
Yazarı: Zeliha Ergün
Çevirmen: Sevda Nur Demirci

Bay Garabet'in Terzi Atölyesi indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Zeliha Ergün olan ve Özyürek Yayınevi yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Bay Garabet'in Terzi Atölyesi eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Bay Garabet'in Terzi Atölyesi ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Bay Garabet'in Terzi Atölyesi TIKLA PDF İNDİR !

Bay Garabet'in Terzi Atölyesi Yazarı Kimdir ?

Bay Garabet'in Terzi Atölyesi yazarı Zeliha Ergün 'dır. Zeliha Ergün yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Öykü türündedir.

Bay Garabet'in Terzi Atölyesi PDF indir oku

Bay Garabet'in Terzi Atölyesi indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Özyürek Yayınevi yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Bay Garabet'in Terzi Atölyesi TIKLA PDF İNDİR !

Bay Garabet'in Terzi Atölyesi TIKLA PDF İNDİR !

Yaz mevsiminde kalabalığın acımasızca ablukaya aldığı, doğal güzelliği tartışılmaz Ada'da el ayak tamamen çekilmiş, kendi yerli halkıyla baş başa kalan mutena kara parçasının kendine has cazibesi kalbimdeki yerini sağlamlaştırarak gözlerimin önüne seriliyor yeniden… Hiçbir evin, köşkün, villanın penceresinden en ufak bir ışık huzmesi bile süzülmüyor gecenin lacivert renginin indiği kaldırımlara, yapraklarını döküp kuru dallarıyla kalan ağaçlara ve çamların iğne yapraklarına… Zaten kimseye gerek de yok; işte o yüzden, yani bu hüznü yaşama sevdam yüzünden en olmadık zamanda aklıma esiyor Büyükada sevdası ve ben hiçbir şeyi umursamadan soğuk, akşam ayazı, gece karanlığı çökmüş sokaklara vuruyorum kendimi… Onunla, Ada ile yalnızlığı paylaşma sevdası beynimi ablukaya aldığı zaman soluğu vapur iskelesinde alıyorum.

Şimdiki gibi…

(Tanıtım Bülteninden)

Bay Garabet'in Terzi Atölyesi TIKLA PDF İNDİR !Bay Garabet'in Terzi Atölyesi TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Öykü
Etiketler; Edebiyat, Türk Öykü, Bay Garabet'in Terzi Atölyesi, Zeliha Ergün

Yorum Gönder