22 Mart 2023

Yaşam Önce Yüreği Sürükler Recep Yılmaz Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 33,75 TL
Yazarı: Recep Yılmaz
Çevirmen: Recep Yılmaz

Yaşam Önce Yüreği Sürükler indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Recep Yılmaz olan ve Post Yayın yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Yaşam Önce Yüreği Sürükler eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Yaşam Önce Yüreği Sürükler ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Yaşam Önce Yüreği Sürükler TIKLA PDF İNDİR !

Yaşam Önce Yüreği Sürükler Yazarı Kimdir ?

Yaşam Önce Yüreği Sürükler yazarı Recep Yılmaz 'dır. Recep Yılmaz yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Yaşam Önce Yüreği Sürükler PDF indir oku

Yaşam Önce Yüreği Sürükler indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Post Yayın yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Yaşam Önce Yüreği Sürükler TIKLA PDF İNDİR !

Yaşam Önce Yüreği Sürükler TIKLA PDF İNDİR !

"Kabuğuna çekilip büzüşmüş böcek olup yüreğinin dar bir köşesine sığışarak, hiç olmamış olmayı yeğlermiş çekingenliğiyle korkarak devinmek acaba nedendir? Bir anlamda bezginlikle hayatın yükünden kaçınmak mıdır, değil midir? Veya kendinde yoğunlaşıp, iç izleklerinde var olmanın anlamına dair başlattığın sorgulamanın yenilgi işareti vermesiyle birlikte, yine kendinle giriştiğin acımasız bir savaşım, ömrüne hayaller biçmek üzere başladığın bir arayış veya mutluluğa dair bir sürek avı mıdır? Yalınlaşma için bir çaba mı? Sırf bir türlü sonuçlandıramadığın iç çatışmalarının hatırına, kendini karşına alıp iç lâmbalarının aydınlığında inadına yaptığın özeleştirel bir sorgulama mı? Bütün bu kendinle didişme nedendir? Koskoca evrenin kâbus gibi üstüne çöreklendiğini, artık taşıyamayacağın tonlarca yüke dönüştüğünü, bu nedenle uçurumun ucuna vardığını, sendeleyip dengeni yitiriverirsen eğer, cehennemin kaynayan çukuruna düşeceğini sandığın, bir içsel çöküntüden korkup saklandığın için şimdi bu pike ılık bir sığınak mı? Ey Adil Hesaplı! Çıkar başını kaçışın karanlık kovuğundan! Uyan kendine! Mutluluğu yaratmak da yok etmek de senin elinde! Uyuzluğun gereği yok! Kalk hadi!"

(Tanıtım Bülteninden)

Yaşam Önce Yüreği Sürükler TIKLA PDF İNDİR !Yaşam Önce Yüreği Sürükler TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Yaşam Önce Yüreği Sürükler, Recep Yılmaz

Yorum Gönder