3 Mart 2023

Sürgünler Sefer Olur Osman Kahveci Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 10,5 TL
Yazarı: Osman Kahveci
Çevirmen: Fedakar Kızmaz

Sürgünler Sefer Olur indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Osman Kahveci olan ve Bengisu Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Sürgünler Sefer Olur eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Sürgünler Sefer Olur ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Sürgünler Sefer Olur TIKLA PDF İNDİR !

Sürgünler Sefer Olur Yazarı Kimdir ?

Sürgünler Sefer Olur yazarı Osman Kahveci 'dır. Osman Kahveci yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Sürgünler Sefer Olur PDF indir oku

Sürgünler Sefer Olur indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Bengisu Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Sürgünler Sefer Olur TIKLA PDF İNDİR !

Sürgünler Sefer Olur TIKLA PDF İNDİR !

Bazen darbe ve olağanüstü durumların hiç geçmeyeceği zehabına kapılarak yanlış gidişatın safında yer almalar olabiliyor. Bunun örnekleri geçmişte çok yaşanmıştır; her zaman da yaşanabilir ama hayatın seyri normale avdet ettiğinde, geride bırakılan utanç sayfalarının ömür boyu kaybolmadığı, hep bu yanlışı yapanın peşinde olduğu esefle görülür. Akşam yatağımıza uzanıp geçmiş hayatımızı gözümüzün önünden geçirdiğimizde, hak namına kayda değer bir şey bulamıyorsak, nefsimizi hesaba çekmeli ve titreyerek, ürpererek kendimize gelmeliyiz. Romanı elinizden bırakamadığınız için gecenin üçünde bitirdiğinizde; 28 Şubat'ın fırtınalı günlerinde, sürgün yerindeki ilk akşam soğuk yatağına girdiğinde huzur içinde uyumayı hak ettiğini düşünen bir İmam Hatip Lisesi müdürünün onurlu direnişini yeniden yaşayacak ve İyi ki yanlış tarafta durmamış diye onun adına siz de mutlu olacak; kitap bittiğinde huzurlu bir uykuya dalacaksınız.

(Tanıtım Bülteninden)

Sürgünler Sefer Olur TIKLA PDF İNDİR !Sürgünler Sefer Olur TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Sürgünler Sefer Olur, Osman Kahveci

Yorum Gönder