2 Mart 2023

Şiirin Doğası Şener Aksu Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 9,72 TL
Yazarı: Şener Aksu
Çevirmen: Şener Aksu

Şiirin Doğası indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Şener Aksu olan ve Aydili Sanat Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Şiirin Doğası eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Şiirin Doğası ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Şiirin Doğası TIKLA PDF İNDİR !

Şiirin Doğası Yazarı Kimdir ?

Şiirin Doğası yazarı Şener Aksu 'dır. Şener Aksu yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Şiiri türündedir.

Şiirin Doğası PDF indir oku

Şiirin Doğası indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Aydili Sanat Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Şiirin Doğası TIKLA PDF İNDİR !

Şiirin Doğası TIKLA PDF İNDİR !
Şiirin doğasıyla ilgili ne varsa bu kitapta da var. Herkesin şiir yazacağını savunan yazar, bir yandan şiirin doğasını apaçık ortaya sererken, bir yandan da şiir yazmak isteyenlere çalışma yöntemleri sunuyor. Okur, hem şiir estetiğinin ilkelerini, hem de dize oluşturma tekniklerini, yazarın deneyimleriyle örneklenen bu anlatıda bulabilir ve isterse kendi şiirini yazabilir.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 184

Baskı Yılı: 2015


Dili: Türkçe
Yayınevi: Aydili Sanat Yayınları Şiirin Doğası TIKLA PDF İNDİR !Şiirin Doğası TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Şiiri
Etiketler; Edebiyat, Şiir, Türk Şiiri, Şiirin Doğası, Şener Aksu

Yorum Gönder