19 Mart 2023

Ölü Kitap İzzet Yasar Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 9,45 TL
Yazarı: İzzet Yasar
Çevirmen: Ömer Ozan Erdoğan

Ölü Kitap indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı İzzet Yasar olan ve 160.Kilometre yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Ölü Kitap eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Ölü Kitap ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Ölü Kitap TIKLA PDF İNDİR !

Ölü Kitap Yazarı Kimdir ?

Ölü Kitap yazarı İzzet Yasar 'dır. İzzet Yasar yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Şiiri türündedir.

Ölü Kitap PDF indir oku

Ölü Kitap indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. 160.Kilometre yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Ölü Kitap TIKLA PDF İNDİR !

Ölü Kitap TIKLA PDF İNDİR !

İzzet Yasar, 1982 yılında yayımlanan Ölü Kitap'tan sonra 15 yıl şiiri "bıraktı", sustu. Bu sıradan bir susma değildi. Şiir "sanat"ına karşı inançsızlığı da içeren bu sessizliğin açımlamasını Ölü Kitap'taki şiirlerinde yaptı. Kitabın başındaki Rimbaud parodisi önemli: par délicatesse / j'ai perdu ma poésie (koptu şiirim / inceldiği yerden). 20 yıl sonra "Ölü Kitap'la birlikte 'iktidarın dili' denen şeye savaş açmayı denedim" diyecektir. Ölü Kitap, ilk yayımından 30 yıl sonra tekil ikinci baskısıyla hâlâ güncelliğini koruyor.



(Tanıtım Bülteninden)

Ölü Kitap TIKLA PDF İNDİR !Ölü Kitap TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Şiiri
Etiketler; Edebiyat, Şiir, Türk Şiiri, Ölü Kitap, İzzet Yasar

Yorum Gönder