4 Mart 2023

Kutsiye Bozoklar Toplu Eserler - 11 Kitap Takım Kutulu Kutsiye Bozoklar Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 175,0 TL
Yazarı: Kutsiye Bozoklar
Çevirmen: Kutsiye Bozoklar

Kutsiye Bozoklar Toplu Eserler - 11 Kitap Takım Kutulu indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Kutsiye Bozoklar olan ve Ceylan Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Kutsiye Bozoklar Toplu Eserler - 11 Kitap Takım Kutulu eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kutsiye Bozoklar Toplu Eserler - 11 Kitap Takım Kutulu ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kutsiye Bozoklar Toplu Eserler - 11 Kitap Takım Kutulu TIKLA PDF İNDİR !

Kutsiye Bozoklar Toplu Eserler - 11 Kitap Takım Kutulu Yazarı Kimdir ?

Kutsiye Bozoklar Toplu Eserler - 11 Kitap Takım Kutulu yazarı Kutsiye Bozoklar 'dır. Kutsiye Bozoklar yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Deneme/Yazın türündedir.

Kutsiye Bozoklar Toplu Eserler - 11 Kitap Takım Kutulu PDF indir oku

Kutsiye Bozoklar Toplu Eserler - 11 Kitap Takım Kutulu indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Ceylan Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kutsiye Bozoklar Toplu Eserler - 11 Kitap Takım Kutulu TIKLA PDF İNDİR !

Kutsiye Bozoklar Toplu Eserler - 11 Kitap Takım Kutulu TIKLA PDF İNDİR !
Kutsiye Bozoklar, yoldaşlarının IŞIK'ı. 40 yıllık mücadele yaşamında binlerce devrimciye kutup yıldızı olmuş uslanmaz bir yürek. Kutsiye Bozoklar artık ölümsüzler ülkesinde. O, sosyalizm
kavgasının henüz başındayken polis kurşunuyla tekerlekli sandalyeye mahkûm edilmesine boyun eğmedi. Fikirleri ve kalemiyle sosyalizmin taşıyıcısı ve öğretmeni oldu. Yazdıklarıyla özellikle genç kuşakların kalbine ve zihnine ışık oldu. Sayısız devrimci onun yazılarından öğrendi kavganın güzelliklerini. O 'Yaşama Dair' ne varsa, 'Hep Aynı İnatla', 'Umuda Yazılı Sözler' söyledi. Yoldaşlığın, devrimciliğin, sosyalizmin aydınlığını ulaştırdı genç yüreklere.
Kutsiye Bozoklar'ın birçok baskı yapmış eserlerini yeniden, set halinde okurla buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz.
Özel kutulu bu sette: Yaşama Dair, Umuda Yazılı Sözler, Kavga Düştü Payıma, Hep Aynı İnatla, Sanat ve Mücadele, Türkiye Bu Tadı Seviyor mu, Hayatı Ellerinden Tutmak, Emperyalizm Küreselleşme ve Yalanlar, Hangi Kültür, Sosyalizm İnsan Hayat, Sosyalizm Kadın İnsan adlı eserler bulunmaktadır.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 3046

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Ceylan Yayıncılık Kutsiye Bozoklar Toplu Eserler - 11 Kitap Takım Kutulu TIKLA PDF İNDİR !Kutsiye Bozoklar Toplu Eserler - 11 Kitap Takım Kutulu TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Deneme/Yazın
Etiketler; Edebiyat, Deneme/Yazın, Kutsiye Bozoklar Toplu Eserler - 11 Kitap Takım Kutulu, Kutsiye Bozoklar

Yorum Gönder