22 Mart 2023

Kalbini Koru Sinan Özyurt Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 10,5 TL
Yazarı: Sinan Özyurt
Çevirmen: Sinan Özyurt

Kalbini Koru indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Sinan Özyurt olan ve Sude Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, 144 sayfalık Kalbini Koru eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kalbini Koru ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kalbini Koru TIKLA PDF İNDİR !

Kalbini Koru Yazarı Kimdir ?

Kalbini Koru yazarı Sinan Özyurt 'dır. Sinan Özyurt yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Deneme/Yazın türündedir.

Kalbini Koru PDF indir oku

Kalbini Koru indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Sude Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, 144 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kalbini Koru TIKLA PDF İNDİR !

Kalbini Koru TIKLA PDF İNDİR !

Farklı zamanlarda kaleme alınmış dergi yazılarından oluşan kitap her şeyden önce bizi bir kalp bakımına davet ediyor. İyilik tohumlarının ancak insanın gönlünde filizleneceğini hatırlatıyor. Sevgi, merhamet, adalet, iyilik ve dostluk gibi değerlerin merkeze alındığı denemelerin yanında bazı öncü isimlerin biyografileri ile zamana ve mekana şahitlik eden yazılar da yer alıyor kitapta. Yazarın 28 Şubat'tan 15 Temmuz'a uzanan süreçteki tanıklıkları ve tecrübeleri de okurla paylaşılıyor.

Kalbini Koru, hayatın içinde insana, zamana ve mekana dair bir şahitlik denemesi olarak kaleme alınmış yürüyüş notlarından oluşuyor.

(Tanıtım Bülteninden)

Kalbini Koru TIKLA PDF İNDİR !Kalbini Koru TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Deneme/Yazın
Etiketler; Edebiyat, Deneme/Yazın, Kalbini Koru, Sinan Özyurt

Yorum Gönder