20 Mart 2023

İçgüdüler Seyyahı Tibet Yıldırım Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 11,9 TL
Yazarı: Tibet Yıldırım
Çevirmen: Tibet Yıldırım

İçgüdüler Seyyahı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Tibet Yıldırım olan ve Dorlion Yayınevi yayınevinin yayınlamış olduğu, 160 sayfalık İçgüdüler Seyyahı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. İçgüdüler Seyyahı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
İçgüdüler Seyyahı TIKLA PDF İNDİR !

İçgüdüler Seyyahı Yazarı Kimdir ?

İçgüdüler Seyyahı yazarı Tibet Yıldırım 'dır. Tibet Yıldırım yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

İçgüdüler Seyyahı PDF indir oku

İçgüdüler Seyyahı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Dorlion Yayınevi yayınevi tarafından yayınlanan, 160 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
İçgüdüler Seyyahı TIKLA PDF İNDİR !

İçgüdüler Seyyahı TIKLA PDF İNDİR !

"Engelleri gözünde bir canavar gibi büyütenlerin başı; cehaletin kuyusunda serinler. Tek aşı bilgi olan kimsenin başı ise terlemez. Kaçmaz gözlerine bir gram gözyaşı." Ah, şu şair sıfatım. Bu arada, yemekten bahsetmişken; İstanbul'un o güzel kokusu burnuma geldi. Annemin o nefis çorbasının kokusu gibi… İstanbul'dan ayrılmaya karar verdiğim andan beri, içimde bir şair filizlendi.

İçinde filizlenen şairliğinin ve her bir şiirin öyküsünü ayrı ayrı anlatarak, şiirlerini nasıl bir duygu huzmesinden damıtarak kağıda işlediğinin öyküsünü anlatıyor. Şairliğe giden basamakları çıkarken her öykünün bir şiiri her şiirin ise bir öyküsü karşılıyor insanı. Ve duygular bazı kararlara, bu kararlar ise bazı öykülere ve nihayetinde bu öyküler ilmek ilmek işlenmiş şiirlerin kapısını aralıyor.

(Tanıtım Bülteninden)

İçgüdüler Seyyahı TIKLA PDF İNDİR !İçgüdüler Seyyahı TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, İçgüdüler Seyyahı, Tibet Yıldırım

Yorum Gönder