21 Mart 2023

Eylül'de Gel Dediler Nizamettin Çoşkun Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 17,5 TL
Yazarı: Nizamettin Çoşkun
Çevirmen: Nizamettin Çoşkun

Eylül'de Gel Dediler indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Nizamettin Çoşkun olan ve Bilgeoğuz Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, 144 sayfalık Eylül'de Gel Dediler eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Eylül'de Gel Dediler ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Eylül'de Gel Dediler TIKLA PDF İNDİR !

Eylül'de Gel Dediler Yazarı Kimdir ?

Eylül'de Gel Dediler yazarı Nizamettin Çoşkun 'dır. Nizamettin Çoşkun yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Eylül'de Gel Dediler PDF indir oku

Eylül'de Gel Dediler indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Bilgeoğuz Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, 144 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Eylül'de Gel Dediler TIKLA PDF İNDİR !

Eylül'de Gel Dediler TIKLA PDF İNDİR !

Bir arkadaş;
"Gelinlikleri aldınız mı? Nasıl oldu?" diye sorunca,
"Biraz uzun geldi," demişti...
"Nedir bu gelinlik? Ben bir şey anlamadım," deyince anlattılar...
"Geçen mahkeme Halil bizden iki kefen istedi. Devletin idam esnasında giydirdiği kefenin torba gibi bir şey olduğunu, o kefenleri giymeleri halinde ellerinin, kollarının içeride kalacağını, rahat can çekişemeyeceklerini söyledi.
Biz de koğuşa dönünce elimizdeki avucumuzdaki parayı bir araya getirdik, iki kefen alacak parayı bulamadık. Koğuşta 23 kişiyiz, üzerimizden iki kefen parası çıkmadı. Sonunda bir arkadaşın ailesinden gelen iki beyaz nevresimi cezaevi terzisinde diktirerek onlara gönderdik. Gelinlik dediğimiz onlara gönderdiğimiz kefenlerdi..."
"Gelinliklerimiz uzun geldi," derken, kefenleri giydiklerini, kim bilir kaç gece öylece Azrail'i bekleyerek sabahladıklarını anlamıştım...

(Tanıtım Bülteninden)

Eylül'de Gel Dediler TIKLA PDF İNDİR !Eylül'de Gel Dediler TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Eylül'de Gel Dediler, Nizamettin Çoşkun

Yorum Gönder