4 Mart 2023

Eve Dönerken Yalnız Değilim Ayfer Güreli Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 13,89 TL
Yazarı: Ayfer Güreli
Çevirmen: Ayfer Güreli

Eve Dönerken Yalnız Değilim indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Ayfer Güreli olan ve Mavinin Not Defteri yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Eve Dönerken Yalnız Değilim eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Eve Dönerken Yalnız Değilim ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Eve Dönerken Yalnız Değilim TIKLA PDF İNDİR !

Eve Dönerken Yalnız Değilim Yazarı Kimdir ?

Eve Dönerken Yalnız Değilim yazarı Ayfer Güreli 'dır. Ayfer Güreli yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Fantastik türündedir.

Eve Dönerken Yalnız Değilim PDF indir oku

Eve Dönerken Yalnız Değilim indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Mavinin Not Defteri yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Eve Dönerken Yalnız Değilim TIKLA PDF İNDİR !

Eve Dönerken Yalnız Değilim TIKLA PDF İNDİR ! Sabaha karşı uyandığımda; odada mavi beyaz keskin ışık helezonları halinde, yukarılarda dolaşan Akina'yı görünce derin bir nefes aldım. Sevgili Işığım, bıkıp usanmadan şifa turlarını sürdürüyordu. "Sen kimsin?" "Buralardan değilim. Senin için geldim, bilirsin işte…" "Birlikte mi gideceğiz?" "Ne garip değil mi? Sen beni evine götürecektin, oysa ben seni gerçek evine götüreceğim." "Niçin oldu bu zamansız gidiş?" "Zamansız değil, tam zamanı." "Kim gerçekleştirdi?" "İlk lokantanı işlettiğin yer için, seni tehdit eden kişinin adamlarından biri..."

(Tanıtım Bülteninden)

Medya Cinsi: Ciltsiz

Sayfa Sayısı:436

Ebat:14x21

İlk Baskı Yılı:2017

Hamur Tipi: 2. Hamur

Baskı Sayısı: 1. Basım

Eve Dönerken Yalnız Değilim TIKLA PDF İNDİR !Eve Dönerken Yalnız Değilim TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Fantastik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Fantastik, Eve Dönerken Yalnız Değilim, Ayfer Güreli

Yorum Gönder