23 Mart 2023

Dostluk Kitabı Ayşe Şener Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 15,28 TL
Yazarı: Ayşe Şener
Çevirmen: Ayşe Şener

Dostluk Kitabı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Ayşe Şener olan ve Okur Kitaplığı yayınevinin yayınlamış olduğu, 128 sayfalık Dostluk Kitabı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Dostluk Kitabı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Dostluk Kitabı TIKLA PDF İNDİR !

Dostluk Kitabı Yazarı Kimdir ?

Dostluk Kitabı yazarı Ayşe Şener 'dır. Ayşe Şener yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Deneme/Yazın türündedir.

Dostluk Kitabı PDF indir oku

Dostluk Kitabı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Okur Kitaplığı yayınevi tarafından yayınlanan, 128 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Dostluk Kitabı TIKLA PDF İNDİR !

Dostluk Kitabı TIKLA PDF İNDİR !

Öyle bir kanun ki gözünü sevdiğim. Sen, ben, o karşısında titrek ve titiz, deli ve veli... Taşkın ve dolu oluruz. Olmayacaksak da olmayız. Çünkü yaşamak değildir; gönülsüz yaşamak...

"Dostluğun" kapısını aşındırıyor Ayşe Şener. Aşınan bu kapının ardında ise okuru felsefenin ve edebiyatın ışığıyla aydınlatılmış bir sofra bekliyor: "Dost"un sofrası. Bu sofrada okur; veciz bir dil ve derin sualler eşliğinde misafir ediliyor.

Sadece bir dostluk güzellemesi değil;Güzelliğinden emin olduğumuz "dostluğa" güzellemeler ve sorgulamalarla yaklaşan bir eser: Dostluk Kitabı.

(Tanıtım Bülteninden)

Dostluk Kitabı TIKLA PDF İNDİR !Dostluk Kitabı TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Deneme/Yazın
Etiketler; Edebiyat, Deneme/Yazın, Dostluk Kitabı, Ayşe Şener

Yorum Gönder