20 Mart 2023

Bir Sessiz Ölümdür Yalnızlık Alper Yüceer Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 15,28 TL
Yazarı: Alper Yüceer
Çevirmen: Alper Yüceer

Bir Sessiz Ölümdür Yalnızlık indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Alper Yüceer olan ve Lukka Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Bir Sessiz Ölümdür Yalnızlık eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Bir Sessiz Ölümdür Yalnızlık ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Bir Sessiz Ölümdür Yalnızlık TIKLA PDF İNDİR !

Bir Sessiz Ölümdür Yalnızlık Yazarı Kimdir ?

Bir Sessiz Ölümdür Yalnızlık yazarı Alper Yüceer 'dır. Alper Yüceer yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Bir Sessiz Ölümdür Yalnızlık PDF indir oku

Bir Sessiz Ölümdür Yalnızlık indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Lukka Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Bir Sessiz Ölümdür Yalnızlık TIKLA PDF İNDİR !

Bir Sessiz Ölümdür Yalnızlık TIKLA PDF İNDİR !

Sıradan bir insanın, hüzünlü bir hayat macerası anlatılır bu kitabın içinde. Hepimizin kendi yaşamından birtakımbenzerlikler bulabileceği bir hikâyedir bu. Kişinin mutluluğu hedeflerken veya en azından içindeki bitmek bilmezhuzursuzluğu bastırmaya çalışırken çırpınması anlatılmaktadır. Yaşamın yetişkinlik döneminin başında aslında herkesinulaşmak istediği önemli gayeler mevcuttur. Fakat daha sonra problemlerin iyice ağırlaşması ve insanın bunlarkarşısındaki acizliği bu gayeleri unutturur. İlgili safhanın ardından, insan bu zor dünyanın sarmalında sadece yaşamayıve/veya daha iyi bir hayata sahip olmayı amaç edinir. İşte bu kitaptaki başkarakter böylesi bir çabanın içinde bulurkendini. Bu girdaptan çıkabilmek için türlü yollara başvurur, yalnızlığından kuvvet alarak kendince çözümler üretir.Ama bir kere yaşamında yangın başlamıştır ve bunun yarattığı panikle ciddi hatalar yapar.Elbette çevresel koşullar ve genel perspektifte coğrafya, hepimizin hayatını belirlemektedir. Buna rağmen kişinin yinede tercihleri olduğu yadsınamaz bir gerçektir. İnsanların başkalarını ötekileştirmeden, onların tercihlerini acımasızcayargılamadan önce diğerlerini anlamaya gayret etmesi bu bakımdan çok önemlidir. Ancak böyle bir anlayış toplumaegemen olursa, büyük ihtimalle tecrübe edilen ferdi ıstıraplar bir ölçüde hafifleyecektir. Arkasından bir sosyaldayanışma ruhunun doğması ise kaçınılmazdır.Dünyanın, mutlulukların artıp yaygınlaştığı bir yer olması ümidiyle…

ALPER YÜCEER

(Tanıtım Bülteninden)

Bir Sessiz Ölümdür Yalnızlık TIKLA PDF İNDİR !Bir Sessiz Ölümdür Yalnızlık TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Bir Sessiz Ölümdür Yalnızlık, Alper Yüceer

Yorum Gönder