2 Mart 2023

Bir, İki, Üç, Sen Büşra Küçük Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 27,0 TL
Yazarı: Büşra Küçük
Çevirmen: Şafak Tahmaz

Bir, İki, Üç, Sen indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Büşra Küçük olan ve Ephesus Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Bir, İki, Üç, Sen eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Bir, İki, Üç, Sen ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Bir, İki, Üç, Sen TIKLA PDF İNDİR !

Bir, İki, Üç, Sen Yazarı Kimdir ?

Bir, İki, Üç, Sen yazarı Büşra Küçük 'dır. Büşra Küçük yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Bir, İki, Üç, Sen PDF indir oku

Bir, İki, Üç, Sen indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Ephesus Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Bir, İki, Üç, Sen TIKLA PDF İNDİR !

Bir, İki, Üç, Sen TIKLA PDF İNDİR !
Kötü Çocuk serisinin yazarı Büşra Küçük yepyeni kitabı Bir, İki, Üç, Sen'de bir uçtan ötekine salınan genç bir kızın yaşadıklarını mercek altına alıyor. Okurlar Bir, İki, Üç, Sen'le hüzünden mutluluğa pek çok duyguyu aynı anda tadacak.

Herkesin bir hikâyesi vardı hayatta. Sayfa sayfa, satır satır yazılırdı. Fakat Arya kendi hikâyesinin bile ana karakteri değildi. Başkalarının istekleri, hayalleri onun hayatı olmuştu. Tam da bu yüzden "doğuştan yan rol" diyordu kendine.

Ama bir gün, hem de hiç beklenmedik bir şekilde, genç kız hayatında ilk kez kendi başına bir karar aldı ve aldığı bu karar Arya'nın hayatını derinden etkileyecek, umulmadık olayların yaşanmasına sebep olacaktı.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 416

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Ephesus Yayınları Bir, İki, Üç, Sen TIKLA PDF İNDİR !Bir, İki, Üç, Sen TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Bir, İki, Üç, Sen, Büşra Küçük

Yorum Gönder