22 Mart 2023

Asırlık Destan Çanakkale Ali Sözer Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 26,25 TL
Yazarı: Ali Sözer
Çevirmen: Ali Sözer

Asırlık Destan Çanakkale indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Ali Sözer olan ve Mostar yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Asırlık Destan Çanakkale eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Asırlık Destan Çanakkale ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Asırlık Destan Çanakkale TIKLA PDF İNDİR !

Asırlık Destan Çanakkale Yazarı Kimdir ?

Asırlık Destan Çanakkale yazarı Ali Sözer 'dır. Ali Sözer yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Asırlık Destan Çanakkale PDF indir oku

Asırlık Destan Çanakkale indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Mostar yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Asırlık Destan Çanakkale TIKLA PDF İNDİR !

Asırlık Destan Çanakkale TIKLA PDF İNDİR !

Dile kolay görünse de bazı şeyleri konuşmak zordur. Çanakkale Savası, konuşmalarla küçülecek yahut büyüyecek bir savaş değildir. Çanakkale hattı zatında büyüktür. Çanakkale bir zaferdir, bir destandır.

Tarihin dönüm noktasıdır. Asırlardır esmekte olan Haçlı rüzgarlarına karsı ümmetin son kez göğüs gerisidir Çanakkale. Asırlık Destan Çanakkale'de iste bu destanlaşan savasın perde arkası konu ediliyor.

(Tanıtım Bülteninden)

Asırlık Destan Çanakkale TIKLA PDF İNDİR !Asırlık Destan Çanakkale TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Asırlık Destan Çanakkale, Ali Sözer

Yorum Gönder