4 Mart 2023

Anlar-101 Kısa Öykü Feyza Hepçilingirler Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 11,4 TL
Yazarı: Feyza Hepçilingirler
Çevirmen: Faruk Baydar

Anlar-101 Kısa Öykü indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Feyza Hepçilingirler olan ve Everest Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Anlar-101 Kısa Öykü eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Anlar-101 Kısa Öykü ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Anlar-101 Kısa Öykü TIKLA PDF İNDİR !

Anlar-101 Kısa Öykü Yazarı Kimdir ?

Anlar-101 Kısa Öykü yazarı Feyza Hepçilingirler 'dır. Feyza Hepçilingirler yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Öykü türündedir.

Anlar-101 Kısa Öykü PDF indir oku

Anlar-101 Kısa Öykü indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Everest Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Anlar-101 Kısa Öykü TIKLA PDF İNDİR !

Anlar-101 Kısa Öykü TIKLA PDF İNDİR !
Feyza Hepçilingirler, hayatı "an"lar üzerinden anlatıyor. Dokunup kaçıveren, bir kısacık temas anında, duygusunu okura geçiren, kıpkısa öyküler bunlar. Anlar, acı tatlı, muzip tanıklıkları, yudum yudum veriyor adeta: 101 öykü, 101 damla.

İlk aşkımla "Bu bizim şarkımız olsun!" dediğimiz bir şarkı vardı. "Ömrüm seni sevmekle nihayet bulacaktır" mıydı? Yoksa, "Unutturamaz seni hiçbir şey" mi? Unuttum.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 166

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Everest Yayınları Anlar-101 Kısa Öykü TIKLA PDF İNDİR !Anlar-101 Kısa Öykü TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Öykü
Etiketler; Edebiyat, Türk Öykü, Anlar-101 Kısa Öykü, Feyza Hepçilingirler

Yorum Gönder